Μητσοτάκης στο Star: Και ο Τσίπρας χρησιμοποίησε κυβερνητικό αεροσκάφος

«Θα μου ζητήσει και να μην χρησιμοποιώ το Μαξίμου» 

Απάντηση στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα.    

Μητσοτάκης από την Κεφαλλονιά: Μόνο μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης 

«Είμαι συνηθισμένος στις προσωπικές επιθέσεις του κ. Τσίπρα. Καριέρα έχει κάνει με αυτό, δεν του βγήκε σε καλό. Για το αεροπλάνο, γιατί δεν ζήτησε και ο κ. Τσίπρας να βγω από το Μαξίμου; Είμαι Πρωθυπουργός χρησιμοποιώ το αεροπλάνο μόνο όταν δεν έχω τρόπο να πάω αλλιώς. Και ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το αεροπλάνο στην προεκλογική του περίοδο το 2019 και καλά έκανε. Ας αφήσουμε τις αστειότητες, το επόμενο που θα μου πει είναι να φύγω από το Μαξίμου γιατί το χρησιμοποιώ ως κάδρο για να προάγω την καμπάνια μου». 

Πόπη Τσαπανίδου: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει πως η χώρα του ανήκει»

Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. 

Μητσοτάκης στο Star: Αύξηση μισθών για όλους και μείωση φόρων  

Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι μπορούν να το κοστολογήσουν ανεξάρτητοι οικονομολόγοι και ότι  η ΝΔ το κοστολογεί πάνω από 80 δισ. ευρώ.  

«Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ προσωπικό βοηθό για πόσους; 70.000 προσωπικοί βοηθοί. Παραπάνω από 2 δις κόστος. Η Γερμανία έχει 5.000 προσωπικούς γιατρούς» τόνισε χαρακτηριστικά  ο κ. Μητσοτάκης.  

«Ίδιες λέξεις του κ. Τσίπρα με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το 2014»

«Έβλεπα την ομιλία του κ. Τσίπρα το '14, το περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Ίδιες λέξεις, ίδια εκφορά του λόγου. Δεν έμαθαν τίποτα και δεν ξέχασαν τίποτα. Μου έκανε εντύπωση. Τίποτα δεν άλλαξε. Εμείς μετά από 4 χρόνια μάθαμε από τα λάθη μας. Αυτό δεν ισχύει για την άλλη πλευρά. Ο κ. Τσίπρας κρίνεται για την αξιοπιστία του», ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top