Πόπη Τσαπανίδου: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει πως η χώρα του ανήκει»

Ο Πρωθυπουργός πήγε στην Κεφαλονιά με κυβερνητικό αεροσκάφος

Ο πρωθυπουργός σήμερα βρίσκεται στη μονοεδρική περιφέρεια της Κεφαλονιάς, απ' όπου εκτίμησε ότι το χάρτης της χώρας θα είναι γαλάζιος το βράδυ της 21ης Μαϊου.

H απάντηση Μητσοτάκη σε ερώτηση νεαρού στο TikTok

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τα 11 βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα περιοδεύει στην Τρίπολη, ενώ νέα κόντρα ξέσπασε για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου, ώστε να μεταβεί ο κ. Μητσοτάκης στην Κεφαλονιά. 

Ο Πρωθυπουργός  περιοδεύει στην Κεφαλονιά. Για την μονοεδρική της οποίας αναμένεται «ντέρμπι».

«Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε και τις εννέα μονοεδρικές και ότι ο χάρτης της πατρίδας μας θα γίνει συνολικά γαλάζιος» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Τσίπρας: «Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των Γαλάζιων Ακρίδων»

Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας περιοδεύει στην Τρίπολη, όπου «ανεβαίνει» το ΠΑΣΟΚ. Από εκεί, εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι ο Πρωθυμπουργός των Γαλάζιων Ακρίδων. Οι ακρίδες που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Tσίπρας: «Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή»

«Έχουμε εκλογές απλής αναλογικής αλλά αυτό δε σημαίνει και εκλογές απλής λογικής. Αυτός που θα έρθει πρώτος, σχηματίζει κυβέρνηση» δήλωσε ο Τσίπρας.

Πόπη Τσαπανίδου: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει πως η χώρα του ανήκει»

Ο Πρωθυπουργός  πήγε στην Κεφαλονιά με το κυβερνητικό αεροσκάφος κι ύστερα πήρε το φεριμπότ για Ληξούρι. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε την επιλογή του. 

«Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό, τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκέρτσος: Ο πρωθυπουργός μπορεί να χρησιμοποιεί τα κρατικά μέσα

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις 21 Μαΐου και κάποιες μέρες αργότερα μέχρι να υπάρξει διάλυση της βουλής, οπότε μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων» δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top