H απάντηση Μητσοτάκη σε ερώτηση νεαρού στο TikTok

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία στο θέμα της ακρίβειας»

Σε ερώτηση νεαρού άνδρα για την ακρίβεια απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο TikTok.

«Τι θα έλεγες εάν είχες μπροστά σου τον Κυριάκο Μητσοτάκη;» είναι η ερώτηση προς τον νεαρό, με τον ίδιο να αναφέρει: «Θα ρώταγα πώς πάνε τα θέματα με τις τιμές; Εδώ και δύο χρόνια λέει δεν θα υπάρχουν άλλες αυξήσεις, μόνο που δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή όλο αυξάνονται και μας έχει φέρει όλους αυτό σε μία δύσκολη κατάσταση».

H απάντηση Μητσοτάκη σε νεαρό ψηφοφόρο στο Tik Tok

«Έχεις δίκιο η ακρίβεια είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Βέβαια πρέπει να σου πω ότι είναι μία εισαγόμενη ακρίβεια η οποία οφείλεται αποκλειστικά στον πόλεμο στην Ουκρανία», απάντησε ο πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_ Από σήμερα αυξάνεται ο κατώτατος μισθός σε 780 Ευρώ #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Προκλητικός Ακάρ: Να μοιράσουμε τον πλούτο του Αιγαίου με δίκαιο τρόπο

«Από ΄κει και πέρα εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε να στηρίξουμε την κοινωνία. Έχουμε δώσει πολλά επιδόματα βοήθειας, market pass, στήριξη στις τιμές στο ρεύμα. Θα εξακολουθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε την κοινωνία και ειδικά τους πιο αδύναμους έως ότου αφήσουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης στο Tik Tok: Ποιος γράφει τις ομιλίες μου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top