Ντόρα Μπακογιάννη: Έκανε ΤikTok και κερνάει.... σσσοκολατάκια!

Το αστείο βίντεο της υποψήφιας βουλευτή και «πιο trendy γιαγιάς»

«Με τρολάρει το 4,5 ετών εγγόνι μου - Μού λέει "σου έφερα σοκολατάκι"» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Happy Day η Ντόρα Μπακογιάννη τον περασμένο Σεπτέμβριο

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε το ντεμπούτο της στο TikTok, συστήνεται στους ακολούθους της ως «η πιο trendy γιαγιά» όπως την αποκαλούν τα εγγόνια της και κερνάει… «σσσοκολατάκια»!

Nτόρα Μπακογιάννη: Με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο στο Ηρώδειο

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων στις εκλογές της 21ης Μαΐου με τη Νέα Δημοκρατία άνοιξε λογαριασμό στο TikTok, ανεβάζοντας μάλιστα και το πρώτο της βίντεο.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με την εγγονή της

«Γεια σας είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του TikTok, όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή… Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;» λέει η Ντόρα Μπακογιάννη στο βίντεο που ανέβασε.

Να θυμίσουμε πως η ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη με τα «σσσοκολατάκια» είχε γίνει viral, όταν πριν από περίπου 10 χρόνια είχε ρωτήσει το τηλεοπτικό συνεργείο σε συνέντευξη που θα παραχωρούσε, αν ήθελαν να τους κεράσει ένα σοκολατάκι.

Η προφορά της όμως περιείχε ένα παχύ "σσσ" κι έκτοτε, όπως έχει δηλώσει η ίδια, την τρολάρουν τα παιδιά και τα εγγόνια της. Aν κρίνουμε πάντως από το βίντεο στο ΤikTok, φαίνεται πως και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη το απολαμβάνει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top