Απειλές για μηνύσεις «Ελληνικής Λύσης» και Αντώνη Μυλωνάκη

Αλεξοπούλου: «Κάθε 1η του μήνα δίναμε 500 ευρώ μετρητά στο κόμμα»

Ο εσωκομματικός «πόλεμος» στην Ελληνική Λύση παίρνει τώρα τη δικαστική οδό. Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι το κόμμα του καταθέτει μήνυση εις βάρος του Αντώνη Μυλωνάκη. Ο πρώην βουλευτής απαντά κι εκείνος με μηνύσεις και αγωγές. Την ίδια ώρα και δεύτερη πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες για φακελάκια με «μαύρα» 500άρικα υπέρ του κόμματος.  

Με καταγγελίες για μαύρα χρήματα, μηνύσεις, αγωγές  και βαριές κουβέντες συνεχίζεται η κόντρα των άλλοτε φίλων και συνεργατών. Κυριάκος Βελόπουλος και Αντώνης Μυλωνάκης θα λύσουν τις διαφορές τους, όπως φαίνεται, στα δικαστήρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ράνιας Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μυλωνάκης κατά Βελόπουλου: Δίναμε 1.500 ευρώ τον μήνα – Τα 500 «μαύρα» 

«Έχει παρέμβει η δικαιοσύνη. Τώρα αρχίσουν τα γλέντια. Πρέπει να αποδείξει αυτά που λέει, είναι πλέον υπόδικη η διαδικασία» σημείωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στον Ant1.

H επιτροπή δεοντολογίας της «Eλληνικής Λύσης» μηνύει τον Αντώνη Μυλωνάκη και εκείνος θα απαντήσει, όπως λέει, με τον ίδιο τρόπο. Αποκάλυψε ότι οι βουλευτές του κόμματος έδιναν εκτός από 1.500 ευρώ μέσω τραπέζης και άλλα 500 σε φακελάκι.  

«Ήταν μια συμφωνία κυρίων, κάθε βουλευτής θα έδινε εκτός από το χιλιάρικο και 500 ευρώ στο κόμμα για κοινωνικούς σκοπούς. Δεν κατηγορώ κανέναν. Έχω κάθε δικαίωμα να αμφιβάλω και να έχω ερωτηματικά» υποστήριξε ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Μυλωνάκης: Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου 

«Εδώ και 16 μήνες έχω ελεγχθεί 12 φορές από τον ΣΔΟΕ. Θα πάμε μέχρι τέλους. Μόνοι και θα τους πάμε αίμα με τον νόμο» είπε στον Ant1 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο εσωκομματικός πόλεμος ξεκίνησε όταν το κόμμα ζήτησε από τον κ. Μυλωνάκη και άλλους δύο βουλευτές να αλλάξουν εκλογική περιφέρεια με αφορμή τα σενάρια παρασκηνιακών συζητήσεων με την ΝΔ και αποστασίας από το κόμμα. 

«Αυτά είναι -συγγνώμη για την έκφραση- κουταμάρες και είναι προβλήματα μικρότερων κομμάτων που εξωτερικεύονται και προσπαθούν να πετάξουν μπαλάκι ασυνεννοησιών  σε τρίτους παίκτες» υποστήριξε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα ο Άκης Σκέρτσος.

Αλεξοπούλου: «Κάθε 1η του μήνα δίναμε 500 ευρώ μετρητά στο κόμμα»

Η Κατερίνα Αλεξοπούλου που κι εκείνη αποχώρησε από την «Ελληνική Λύση» επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο κ. Μυλωνάκης για τα 500 ευρώ μετρητά που έδιναν οι βουλευτές.

«Δίναμε 1.000 ευρώ μέσα στη μισθοδοσία μας.  Εμείς διαλέξαμε, τα 500 ευρώ για τα έξοδα του κόμματος. Κάθε πρώτη του μηνός πηγαίναμε και δίναμε τα λεφτά» είπε στο ΟΡΕΝ.

Στην αυριανή συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής  η Ελληνική Λύση θα ζητήσει εγγυήσεις, όπως λέει, για το αδιάβλητο της την ψηφιοποιημένης διαδικασίας μετάδοσης των αποτελεσμάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top