Μυλωνάκης: Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Βελόπουλου

Σκληρές κουβέντες: Είναι χειρότερη της Χρυσής Αυγής η Ελληνική Λύση

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο Αντώνης Μυλωνάκης / Βίντεο: Σκάι

Σκληρές κατηγορίες κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης.

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, λέει ότι θα αποκαλύψει ότι το κόμμα, από το οποίο αποχώρησε, λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, το οποίο - όπως τονίζει - μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή

Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη δημοσκόπηση μετά την προκήρυξη των εκλογών

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε ο κ. Μυλωνάκης, μιλώντας στον Σκάι.

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: «Να γίνει ένα debate με όλα τα κόμματα της Βουλής»

«Αυτή την εγκληματική οργάνωση - που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019 - δεν την ήξερα εγώ. Τώρα ενώνω τα κομμάτια του παζλ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος», σημείωσε.

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη προκάλεσε πολιτική κόντρα

«Για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Φωτόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή του κόμματος. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή», είπε ο κ. Μυλωνάκης.

Τσίπρας: Το «βέτο» στην Μπέτυ, τα παιδικά πάρτι και ο χάκερ γιος του

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε: «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους – πολιτικά – για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους. Ο Βελόπουλος θέλει περίπτερο, δε θέλει κόμμα. Να ελέγχει τα πάντα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας. Και βάζει και υποψηφίους της Χρυσής Αυγής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top