Οργή για την ανάρτηση υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χρονοπούλου

Ζήτησε συγγνώμη η μητέρα της ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη

Σάλος ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης μετά την ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Βαρέλη για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου.

Nομική τρίπλα Γεωργούλη: Ζήτησε ακρόαση από τις βελγικές αρχές!

Το πολιτικό σκηνικό έχει πάρει φωτιά και φαίνεται ότι αυτή δεν είναι εύκολο να κατασβεσθεί, διότι διαρκώς ανατροφοδοτείται. Το μεσημέρι της Τετάρτης η κ. Ζωή Βαρέλη, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και μητέρα της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, ανήρτησε στο προφίλ της το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που αναφέρει ότι η Ελένη Χρονοπούλου είχε σχέση με τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι τα δύο νέα άτομα που τον καταγγέλλουν

Υπόθεση Γεωργούλη: Η ανάρτηση της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη για την Έλενα Χρονοπούλου

Η κ. Βαρέλη, μάλιστα, έγραψε ότι «δεν είναι απίθανο να είναι έτσι», υπαινισσόμενη ότι ο χρόνος δημοσιοποίησης της καταγγελίας της κ. Χρονοπούλου μπορεί να σχετίζεται με εκλογικούς υπολογισμούς. Βέβαια, η κ. Βαρέλη διέγραψε μετά από λίγο την επίμαχη ανάρτηση και ζήτησε συγγνώμη: «Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι΄αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό ατόπημά μου προκάλεσε».

Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη: Η συγγνώμη μετά την επίμαχη ανάρτηση

Την επίμαχη, ανάρτηση, όμως κράτησαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με αποτέλεσμα να εξαπολύσουν μαζικά πυρά εναντίον της και να ζητούν τη διαγραφή της από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μάλιστα, πριν από λίγο εξέδωσε ανακοίνωση και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Μάντζος, γράφοντας: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ το βαρέλι δεν έχει πάτο. Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Μακελειό". Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top