Κικίλιας στο Star: Οι εκλογές το καλοκαίρι δε θα επηρεάσουν τον τουρισμό

«Ο Ανδρουλάκης αλλάζει συνεχώς απόψεις» σχολίασε για τον αρχηγό ΠΑΣΟΚ   

Την πεποίθησή του ότι οι εκλογές του 2023, ακόμα και αν χρειασθεί δεύτερη κάλπη τον Ιούλιο, δε θα επηρεάσουν τον τουρισμό, εξέφρασε o Yπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα. 

Εκλογές: Πότε θα κλείσει η Βουλή τον Απρίλιο 

«Η χρονιά απογειώνεται, είναι μία εξαιρετική χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, ο οποίος επισήμανε ότι  τα τουριστικά έσοδα τον Ιανουάριο του 2023 παρουσίασαν αύξηση κατά 72% και οι αφίξεις κατά 86,1%! 

«Τσακωνόμαστε σε όλα τα άλλα, ας μην τσακωνόμαστε για τον τουρισμό» συμπλήρωσε ο Υπουργός Τουρισμού, σχετικά με τις αιτιάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τον τουρισμό.    

Κικίλιας για το «βέτο» Ανδρουλάκη σε πρωθυπουργία Μητσοτάκη   
  

Στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Yπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε και σε συνεχείς αλλαγές στη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τους όρους που έθεσε στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης, να μην αναλάβει πρωθυπουργός είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είτε ο Αλέξης Τσίπρας.  

 Ανδρουλάκης: «Όχι» σε Μητσοτάκη-Τσίπρα - Ποιο πρόσωπο θέλει για πρωθυπουργό

«Ο κ. Ανδρουλάκης άλλαξε στάση και έχει προσχωρήσει στην άποψη ότι συνεργάζομαι με τη ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αναρωτιέμαι αν σε δύο μήνες στις κάλπες θα είναι διαφορετικά» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Αλλιώς είναι τα πράγματα και οι συνθήκες όταν πρέπει να επιλέξεις αν θα κυβερνηθεί η χώρα».    

Χαμός με Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ: Διαφώνησε με Ανδρουλάκη για τον πρωθυπουργό  

Για το πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος της αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη,  ο κ. Κικίλιας τόνισε:  

«Η ΝΔ έχει μία μάχη αυτή την στιγμή την πρώτη κάλπη και τα άλλα θα τα συζητήσουμε μετά» 

Για το ζήτημα των Τεμπών ο Υπουργός Τουρισμού ανέφερε ότι «μας πονάει και μας στενοχωρεί και προσχωρώ στο ότι ο κ. Μητσοτάκης το παίρνει πάνω του και μαζί με τη συγγνώμη για τα Τέμπη προσπαθεί να δώσει λύσεις».        
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top