Μπαλαούρας σε συγκέντρωση Πακιστανών: Η ΝΔ θέλει να σας διώξει

«Όπως ξέρετε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το πλευρό των ανθρώπων που υποφέρουν»

Την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η ομιλία του Μάκη Μπαλαούρα σε συγκέντρωση πακιστανικής κοινότητας στην Ηλεία.

«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος βουλευτής», είπε ο κ. Μπαλαούρας, συμπληρώνοντας πως «όπως ξέρετε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το πλευρό των ανθρώπων που δουλεύουν και υποφέρουν».

Πένθος για τον Αλέξη Τσίπρα: Πέθανε η μητέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα

«Εγώ προσωπικά είχα έρθει δύο φορές εδώ, στη Νέα Μανωλάδα. Την πρώτη φορά για να υποστηρίξουμε τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης και τη δεύτερη φορά όταν έγιναν τα επεισόδια, που πυροβόλησαν μετανάστες - εργάτες στην περιοχή», σημείωσε.

Συνεχίζοντας, είπε ότι ο ίδιος ως βουλευτής έφτιαξε τον νόμο με το εργόσημο, «ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε».

Αντιδράσεις για το βίντεο με τον ηλικιωμένο που έπεσε στην ομιλία Μητσοτάκη

«Εμείς δεν προλάβαμε να εφαρμόσουμε πλήρως αυτά που θέλαμε. Όμως η Νέα Δημοκρατία, όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα. Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες, όπως οι ελιές και τα πορτοκάλια. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση», υποστήριξε.

Νέα δημοσκόπηση: Πέφτει κάτω από το 30% η ΝΔ – Πού βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ

«Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Σας ευχαριστώ. είναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες», κατέληξε.

«Εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ», ακούγεται να λέει ένας Πακιστανός, μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Μπαλαούρα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναπαρήγαγε το βίντεο στον λογαριασμό του στο twitter και έκανε λόγο για ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πολλοί φίλοι μου υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ιδεολογικές και πολιτικές διάφορες μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την Μεταναστευτική Πολιτική. Εδώ ο κ. Μπαλαούρας με ειλικρίνεια λέει την αλήθεια: «εάν κερδίσουμε θα κάνουμε όσα δεν προλάβαμε κλπ».Η επιλογή δική σας», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top