Βαρουφάκης: «Αντίθετα με τους 57 των Τεμπών, αναρρώνω»

«Να πάψει η αποπροσανατολιστική σπέκουλα»

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Με νέα ανάρτησή του στα social media, o  επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, επιμένει στο ζήτημα της ανάγκης να μην «αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη» από το θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

Γιάνης Βαρουφάκης: Συνελήφθη 17χρονος για την επίθεση στα Εξάρχεια

Μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια, ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 σε νέα ανάρτηση του, επισημαίνει:

«Tώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από την Δικαιοσύνη. Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

 

Γιάνης Βαρουφάκης: «Ήταν μπράβοι της νύχτας, όχι αντιεξουσιαστές»

Από την αρχή ο γραμματέας του  ΜέΡΑ25 είχε αφήσει αιχμές για τον κίνδυνο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους», έγραψε στο Twitter λίγες ώρες μετά την επίθεση εις βάρος του.

 

Γιάνης Βαρουφάκης: Συνελήφθη 17χρονος για την επίθεση

Στο μεταξύ στη σύλληψη ενός ατόμου για την επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 προχώρησε η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 17χρονο αναρχικό, ο οποίος κατοικεί στο Μαρούσι.

Ταυτόχρονα, φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τρεις νεαροί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με προσαγωγές, συλλήψεις σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top