Τέμπη: Ανακοινώνονται σήμερα οι αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων

Νέες διοικήσεις σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ ορίζει ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Προτεραιότητα αποτελεί η στήριξη των συγγενών των θυμάτων, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης

Το πλαίσιο των αποζημιώσεων από την κυβέρνηση προς τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη αναμένεται να θέσει σήμερα, με γραπτή ανακοίνωση του, το υπουργείο Οικονομικών.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη, λέγοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί η στήριξη των συγγενών των θυμάτων.

Τέμπη: «Δεν μπορώ να ξεχάσω το συναίσθημα ότι μπορεί να πεθάνω»

«Η οικονομική στήριξη αλλά και η ηθική και ψυχολογική στήριξη. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν άμεσα και με την διακριτικότητα που αυτό απαιτεί», ανέφερε.

Hellenic Train: Πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ ζητά από τον ΟΣΕ με αγωγή

Παράλληλα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης θα ανακοινώσει τις μεταβατικές διοικήσεις στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ. 

Πέθανε ο άντρας της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα - Ζητούν πίσω την αποζημίωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάλυψη των θέσεων θα γίνει εκ των έσω, καθώς η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να γίνει δημόσια διεθνής πρόσκληση για τους νέους διοικητές.

Δύο σταθμάρχες σε κάθε σταθμό - Οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη για τα τρένα

Εξάλλου, ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να στείλει επιστολή στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής δηλώνοντας τη διάθεσή του για την ενημέρωση των μελών της.

Τέμπη: Τελευταία στιγμή απετράπη σύγκρουση του Intercity με τον Προαστιακό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top