Τρένα: Ανακοινώνει μέτρα η κυβέρνηση στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης

Νέοι κανόνες ασφάλειας στον σιδηρόδρομο και αύξηση των σταθμαρχών 

Τα μέτρα για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο θα εξεταστούν στο Υπουργικό Συμβούλιο (Video Star, φωτογραφία Ευρωκίνηση/Τ. Μπόλαρη)    

 Η κυβέρνηση θα εξετάσει στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης 9/3/2023 τα μέτρα για τους σιδηρόδρομους, δια στόματος του νέου υπουργού Μεταφορών Γιώργου Γεραπετρίτη, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

ΕΡΓΟΣΕ: 4 συμβάσεις στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας    

Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για την τραγωδία στα Τέμπη

Όπως μετέδωσε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ του Star, Πέτρος Μποτσαράκος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ο  κ. Γεραπετρίτης ολοκληρώνει τις αυτοψίες και τις επαφές του και αύριο σε  ειδική συνέντευξη θα παρουσιάσει ένα σχέδιο για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου  με την ενεργοποίηση  ασφαλιστικών δικλείδων  που θα αποκαταστήσουν το αίσθημα ασφάλειας και στην κοινή γνώμη. Ταυτόχρονα ξεκινά και το έργο της επιτροπής διερεύνησης που θα καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους και θα αναζητήσει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.

Αύριο οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη για την τραγωδία

 

Υπουργικό Συμβούλιο μετά την τραγωδία στα Τέμπη 

Το ζήτημα θα τεθεί και την Πέμπτη στο υπουργικό συμβούλιο όπου εκεί θα αποφασιστούν θέματα που πρέπει να περάσουν από τη Βουλή:   Κανόνες ασφαλείας, λειτουργία Κέντρων ελέγχου κυκλοφορίας των τρένων, αύξηση των σταθμαρχών . Αυτό θα είναι άλλωστε είναι το θέμα του υπουργικού συμβουλίου, στο οποίο μεγάλο ενδιαφέρον έχει τι θα πει ο Πρωθυπουργός. 

Τέμπη: Να ξαναβάλουμε το τρένο στις ράγες 

Μετατίθεται η συζήτηση για τον κατώτατο μισθό 

Πάντως η συζήτηση για τον κατώτατο μισθό μετατίθεται. Το θέμα των τρένων θα είναι και το βασικό αντικείμενο της ενημέρωσης που θα κάνει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός στην πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top