Τέμπη: Εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ο γιατρός Νίκος Χαυτούρας

Φέρεται να εμπλέκεται στη χορήγηση αναρρωτικής στον επιθεωρητή σταθμάρχη

Σε αναστολή των καθηκόντων τους τίθενται όλοι οι εμπλεκόμενοι γιατροί για τη χορήγηση αναρρωτικής άδειας χρονικού διαστήματος ενός μήνα στον επιθεωρητή σταθμάρχη, και παραπέμπονται όλοι στο πειθαρχικό συμβούλιο. 

Τέμπη: Σε αναστολή οι γιατροί που έδωσαν αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Μεταξύ αυτών και ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής και πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών του νοσοκομείου Βόλου, Νίκος Χαυτούρας, ο οποίος θα ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, στη Μαγνησία. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - Κατακεραυνώνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή και Παππά αντίστοιχα

«Μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας τίθεται εκτός των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία.

Η ενέργεια αυτή γίνεται για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, μολονότι πρόκειται για παρατυπία που δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει κατ’ ουδένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα.

Πρώτος από τα αριστερά ο κ.Νικόλαος Χαυτούρας- Συνόδευσε τον Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, στον τόπο της τραγωδίας/ Eurokinissi

Πρώτος από τα αριστερά ο κ.Νικόλαος Χαυτούρας- Συνόδευσε τον Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, στον τόπο της τραγωδίας/ Eurokinissi

Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η παραμονή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά υπεύθυνου για την πολύνεκρη τραγωδία Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.

Την περιφρονητική αυτή στάση  απέναντι στους θεσμούς και τη διαφάνεια υιοθέτησε άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρώντας στα ψηφοδέλτιά του τον ομόφωνα καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.

Είναι σαφές ποιοι εκπροσωπούν ένα νέο πολιτικό ήθος αντιμετωπίζοντας ριζικά παθογένειες και ποιοι για ασύγκριτα βαρύτερες πράξεις που πλήττουν ευθέως το δημόσιο συμφέρον, δεν κάνουν τίποτα  αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους και καλύπτοντας εγκληματικές ευθύνες».

Ο διευθυντής έδωσε εντολή να δοθεί άδεια ενός μήνα στον επιθεωρητή σταθμάρχη;

Υπενθυμίζεται ότι ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής, Νίκος Χαυτούρας μίλησε στην ΕΡΤ και επιβεβαίωσε ότι εκείνη την ημέρα τον αναζήτησε ο επιθεωρητής  σταθμάρχης, αλλά ο ίδιος δεν είχε ιατρείο.

Nικόλαος Χαυτούρας- Eurokinissi

Nικόλαος Χαυτούρας- φωτογραφία Eurokinissi

Όπως είπε, γνώριζε παλαιότερο πρόβλημα υγείας του και τον παρέπεμψε για έλεγχο στον γιατρό που βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία. Ο ίδιος διέψευσε στην ΕΡΤ ότι έδωσε εντολή για την αναρρωτική άδεια και επέμενε ότι η αναρρωτική δε φέρει το όνομά του.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top