Τέμπη: Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την Επιτροπή με το «καλημέρα»

Ξεκίνησε η πολιτική αντιπαράθεση για την τραγωδία 

Η σύνθεση της Ειδικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας στα Τέμπη (Video Star)  

Πολιτική κόντρα εκδηλώθηκε ήδη για τη συγκρότηση της  Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που θα διερευνήσει το ζήτημα των αιτίων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη     

Τέμπη: Αυτή είναι η Επιτροπή που θα διερευνήσει τα αίτια της τραγωδίας

Εν αναμονή της συγκρότησης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νέος υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης έχει κάνει ήδη έναν πρώτο γύρο επαφών με τα κόμματα.  

Σταθμάρχες ΟΣΕ: To μπάχαλο σε προσλήψεις - εκπαίδευση και τα Τέμπη

Ο νέος υπουργός Μεταφορών επικοινώνησε με τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα Μιχάλη Καλογήρου. Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει την «υπερκομματική ομάδα» υπό την εποπτεία του υπουργείου Μεταφορών, κάνοντας λόγο για «επιτροπή συγκάλυψης» και προτείνει μια Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων με διακομματική συναίνεση και εποπτεία από τη Βουλή.

Κούγιας για Τέμπη: Με παρέμβαση πολιτικού τοποθετήθηκε ο σταθμάρχης!  

Ο κ. Γεραπετρίτης είχε επικοινωνήσει και με ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.  

Πολιτική αντιπαράθεση για την τραγωδία στα Τέμπη  

Οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία αρχίζουν σιγά σιγά να ρίχνουν νερό στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, με την Πόπη Τσαπανίδου να απευθύνει ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό για τον διορισμό του σταθμάρχη και για το εάν ο Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Για να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πένθους αποφάσισε την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας.  

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Καλεί τον Μητσοτάκη να απαντήσει σε 4 ερωτήματα

«Οι απαντήσεις θα δοθούν με τρόπο αδιαμφισβήτητο. Τώρα όμως είναι η ώρα του πένθους και του σεβασμού» τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top