Τέμπη: Δήλωση Μητσοτάκη για το δυστύχημα το απόγευμα 

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση Καραμανλή 

Σε δήλωση για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη θα προβεί το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ  6 μ.μ. ή  7 μ.μ. κατά πάσα πιθανότητα και λίγη ώρα μετά την επιστροφή του από το σημείο της τραγωδίας, όπου ενημερώθηκε για τα μέχρι στιγμής στοιχεία για τα αίτια. 

Μητσοτάκης από Τέμπη: Η σκέψη μας είναι με τους συγγενείς των θυμάτων

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.       

Η δήλωση θα γίνει επίσης λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, αν και σημείωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε ένα  σιδηροδρομικό δίκτυο με πολλά προβλήματα.  

Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Κώστας Καραμανλής από υπουργός Μεταφορών

Στο γεγονός της παραίτησης φέρεται να βάρυνε και η απάντηση που είχε δώσει στις  20/3/2023 ο κ. Καραμανλής στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλο, σε ερώτηση στη Βουλή για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου, με τον πρώην πλέον Υπουργό Μεταφορών να διαβεβαιώνει για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου. 

Τραγωδία στα Τέμπη: Δήλωση θα κάνει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Τραγωδία στα Τέμπη: Δήλωση θα κάνει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης   

Εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία παραίτηση από το ΔΣ του κρατικού ΟΣΕ που να έχει γνωστοποιηθεί.       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top