Βουλευτές πίστεψαν fake επιστολή ότι ο Τασούλας θα τους έδινε λεφτά!  

Απίστευτη φάρσα στη Βουλή για διανομή προεκλογικού χρήματος 

Απίστευτη φάρσα στη Βουλή, καθώς άγνωστος έστειλε επιστολή σε βουλευτές προσποιούμενος τον Κωνσταντίνο Τασούλα και λέγοντας ότι εξασφάλισε κονδύλι για τις προεκλογικές τους δαπάνες και τρεις τουλάχιστον βουλευτές τον… πίστεψαν!  

Ημερομηνία εκλογών: Οριστικά στις 9 Απριλίου η διεξαγωγή τους! 

Όπως μετέδωσε ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star Γιώργος Κολοβάτσιος, έκπληκτος ο Πρόεδρος της Bουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, είδε το πρωί τρείς βουλευτές, διαφορετικών μάλιστα κομμάτων, να μπαίνουν στο γραφείο του και να του ζητούν χρήματα για τις περιφέρειες που εκλέγονται.  

Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: «Κούρεμα» στις οφειλές δανείων έως και 90%   

Σάστισε ο κ. Τασούλας ο οποίος δεν καταλάβαινε καλά - καλά τι εννοούσαν, μέχρι που οι βουλευτές του έδειξαν την ψεύτικη επιστολή που έφερε το όνομά του και μοίραζε χρήματα!  

Η fake επιστολή σε βουλευτές ότι ο Κ. Τασούλας μοιράζει χρήμα

Η fake επιστολή σε βουλευτές ότι ο Κ. Τασούλας μοιράζει χρήμα  

Στη «μαϊμού» επιστολή, ο συντάκτης της που υπέγραφε σαν «Κώστας Τασούλας» έλεγε στους βουλευτές «ότι ο ίδιος έχει ήδη αξιοποιήσει 1 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό για την κάλυψη των αναγκών  πολιτιστικών συλλόγων της εκλογικής του περιφέρειας» και... επειδή περίσσεψαν χρήματα τους ζητούσε προτάσεις «για αξιοποίηση σχετικών κονδυλίων σε πολιτιστικούς ή άλλους συλλόγους της δικής τους εκλογικής περιφέρειας».

Μητσοτάκης: Ανάχωμα απέναντι στο κύμα ακρίβειας το Market Pass

Αν ίσχυε βεβαίως κάτι τέτοιο θα ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο, αλλά το τραγελαφικό είναι ότι κάποιοι βουλευτές πίστεψαν ότι ο Κώστας Τασούλας ήταν ο πραγματικός συντάκτης της επιστολής, η οποία σημειωτέον, εστάλη ταχυδρομικώς. Τελικά οι βουλευτές, έμειναν με τη χαρά ότι βρέχει χρήματα…  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top