Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγγελική Αδαμοπούλου

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

«Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές», δήλωσε η ανεξάρτητη - πλέον - βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου / Το ρεπορτάζ από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Όπως τονίζει η ίδια, αποφάσισε να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με καμία παράταξη.

Η κυρία Αδαμοπούλου ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθαρίζει πως δε θα παραδώσει την έδρα της.

Νέα δημοσκόπηση: Τι ψηφίζουν οι νέοι έως 34 ετών – Ποιον αρχηγό προτιμούν

Η κα Αδαμοπούλου είχε προσχωρήσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ίδια βουλευτής είχε ανεξαρτητοποιηθεί ξανά τον Μάρτιο του 2022, αποχωρώντας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25.

Η δήλωση της Αγγελικής Αδαμοπούλου

«Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές. Προς αποφυγή παρερμηνειών, δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον.

«Πόλεμος» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Σκουρλέτη: Θέλετε κυβέρνηση ηττημένων;

Προς τούτο, και ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις υποψηφιότητες βουλευτών στις προσεχείς εκλογές, κοινοποίησα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα την απόφασή μου να μην συμπεριληφθώ στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

«Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον», δήλωσε η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές

Τσίπρας: Επίθεση σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια – υπαινιγμοί για τις εκλογές

Σήμερα επίσης κοινοποίησα στον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα και στον Αλέξη Τσίπρα, την απόφαση αποχώρησής μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσω στην παράταξη της οποίας ηγείται.

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου.

Αλλάζουν όλα στη βραδιά των εκλογών - Νωρίτερα τα αποτελέσματα

Με σαφή πατριωτικό προσανατολισμό για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα, για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία, την ισότητα και τον ανθρωπισμό, με σημαία μου ότι αυτοσκοπός της πολιτικής και της εκάστοτε παράταξης πρέπει να είναι ο Άνθρωπος και η αξιοπρέπειά του, συνεχίζω τον συλλογικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτωχοποίησης των συμπολιτών μου, συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους και εκποίησης των δημοσίων αγαθών. Συνεχίζω επίσης την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου, εντός Βουλής και στους δρόμους όπου κερδίζονται οι αγώνες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top