Οι Τούρκοι δε σεβάστηκαν ούτε τις κηδείες των πιλότων μας

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων και προκλήσεων αυτές τις μέρες   

Μπορεί σήμερα να κηδεύθηκε και ο δεύτερος πιλότος του Phantom Στάθης Τσιτλακίδης, μία ημέρα μετά την κηδεία του συναδέλφου του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, αλλά αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η συμπεριφορά των Τούρκων, που ακόμα και αυτή την εβδομάδα και σε αυτή τη συγκυρία συμπεριφέρθηκαν χωρίς πολιτισμό.

Κηδεία Στάθη Τσιτλακίδη  

Κηδεία Στάθη Τσιτλακίδη (φωτογραφία Ευρωκίνηση/ Δ. Μεσσήνης)

Κηδεία Τσιτλακίδη: Κατέρρευσε η αρραβωνιαστικιά του πάνω από τον τάφο

Όπως μετέδωσε ο αμυντικός συντάκτης Κώστας Συμεωνίδης από το Πεντάγωνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η στάση των Τούρκων πιλότων αυτές τις μέρες χαρακτηρίζεται από ελληνικές πηγές και ως άκρως αντιεπαγγελματική. Η τουρκική προκλητικότητα μάλιστα «χτύπησε κόκκινο» από τη Δευτέρα το πρωί που έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Μητέρα Τουρούτσικα: «Μας ενώνει o ίδιος πόνος με τη μάνα του Στάθη»

Τα νούμερα είναι αποκαλυπτικά. Μέχρι και χθες είχαν γίνει 89 παραβιάσεις, 24 αερομαχίες, 41 τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ υπήρξαν και 4 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά. 

O αριθμός των τουρκικών παραβιάσεων και των αερομαχιών μέχρι και χθες

O αριθμός των τουρκικών παραβιάσεων και των αερομαχιών μέχρι και χθες  

Σοϊλού σε πρεσβευτή ΗΠΑ: «Μακριά τα βρωμερά σας χέρια από την Τουρκία»

Σε αυτά τα νούμερα πρέπει να προσθέσουμε και τις 6 παραβιάσεις που έγιναν σήμερα στο Αιγαίο και ανάγκασαν τους Έλληνες πιλότους, παρά το βαρύ πένθος για την απώλεια των συναδέλφων τους, να κάνουν το καθήκον τους, αναχαιτίζοντας τους επίδοξους εισβολείς στους αιθέρες.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top