Εκλογές 2023: Υποψήφιος βουλευτής ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Με ποιο κόμμα και σε ποια περιοχή θα θέσει υποψηφιότητα

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών / Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του 2023 έκανε γνωστή ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, που υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες, θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

Νέα αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε ο Απόστολος Σπυρόπουλος

Την υποψηφιότητά του την ανακοίνωσε ο ίδιος από τον λογαριασμό του στο facebook, σημείωσε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο η συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Αθήνα.

Πρώην μοντέλο-φωτογράφος: «Κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ»

«Στο Ίλιον, την Πετρούπολη, το Καματερό, τους Αγίους Αναργύρους, το Χαϊδάρι, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, την Αγία Βαρβάρα, γειτονιές που έζησα και μεγάλωσα τα παιδιά μου, γειτονιές που πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου», ανέφερε.

Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή!

Με εκπλήξεις και «διάσημους» τα ψηφοδέλτια των κομμάτων στις εκλογές 

Σημειώνεται πως την Κυριακή το πρωί η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους του κόμματος σχεδόν σ’ όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Ανδρέας Παπανδρέου: Το παρασκήνιο πίσω από το νεύμα στη Λιάνη το 1998

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, η ανανέωση προσώπων αγγίζει σε ποσοστό το 63%. Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών, και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Διαβάστε αναλυτικά τον κατάλογο των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που παρουσιάστηκε στη Συνεδρίαση της ΚΠΕ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top