Κηδεία Κωνσταντίνου: Ποιοι βασιλείς και πρίγκιπες θα έρθουν στην Αθήνα 

Οι πληροφορίες του Star για «υψηλές» αφίξεις και προσκελημένους    

Τις πληροφορίες για τα μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης που θα έρθουν στην Ελλάδα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η πολιτική συντάκτρια Ράνια Τραγόμαλλου.   

Τατόι: Εδώ θα ταφεί ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Δίπλα στους γονείς του

Όπως ανέφερε, έχουν προσκληθεί μέλη όλων των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, για το αντίο στον Κωνσταντίνο στη Μητρόπολη Αθηνών, θα έρθει ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίππε, με τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια, αλλά και οι δύο αδελφές του πριγκίπισσες, Έλενα και Κριστίνα. Να θυμίσουμε ότι ο Φελίππε είναι ανηψιός του Κωνσταντίνου και παιδί της αδελφής του Σοφίας. 

Το βασιλικό ζεύγος και οι πριγκίπισσες της Ισπανίας που θα έρθουν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Το βασιλικό ζεύγος και οι πριγκίπισσες της Ισπανίας που θα έρθουν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στο Τατόι η Άννα Μαρία και τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Επίσης, θα έρθει για την κηδεία στην Αθήνα ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος,  κουνιάδος του εκλιπόντος,  που τα τελευταία τρία χρόνια ζει μόνιμα στο Άμπου Ντάμπι.

 Βασιλείς και πρίγκιπες που θα παρευρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Βασιλείς και πρίγκιπες που θα παρευρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου 

Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη αδελφές της Άννας Μαρίας,  θα φτάσουν στη χώρα μας και μάλιστα νωρίτερα της Δευτέρας. 

Ανοιχτό είναι ακόμα το ενδεχόμενο να παραστεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ τον οποίο βάφτισε ο Κωνσταντίνος, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί η άφιξή του. 

Εκπροσώπους θα στείλουν οι βασιλικές οικογένειες της Σουηδίας και της Νορβηγίας, ενώ πιθανή είναι και η παρουσία της αδελφής του Καρόλου, πριγκίπισσας Άννας. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top