Πέτσας: Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2023

«Καμία περίπτωση διακοπών ρεύματος» διαβεβαίωσε

Ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2023, όπως έχει πει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης / Βίντεο: ΕΡΤ

«Δεν μπορώ να πω εγώ τις πιθανές ημερομηνίες για τις εκλογές», είπε ο Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τη φράση «μύρισε εκλογές» που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Καλλιθέα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως η κυβέρνηση έλεγε από την αρχή ότι η προσφυγή στις κάλπες θα γίνει το 2023.

Εκλογές: Ποιον μήνα θα μπορούσαν πιθανότατα να γίνουν

Μητσοτάκης: Συνταγή ακυβερνησίας η απλή αναλογική 

«Αν ανοίξει κάποιος το ημερολόγιο θα βρει πολλές Κυριακές. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι ό,τι είχε πει ο πρωθυπουργός, πως θα γίνουν την άνοιξη. Κοντά είμαστε επομένως, ώστε όπως είπα και πριν να αρχίσουμε να απευθυνόμαστε στους πολίτες για το τι κάναμε και τι θα κάνουμε μετά», τόνισε.

Στο Λονδίνο ο Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με τον Βασιλιά Κάρολο

«Όταν ο χρόνος φτάνει για να γίνουν εκλογές, τότε ο λαός εκφράζεται. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους εμάς να δούμε τι κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την εκλογή μέχρι και σήμερα. Να δει ο πολίτης αν ήμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας. Ποια είναι ατζέντα για την επόμενη μέρα. Άρα είναι πολύ ωραίο. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Ωραίο είναι να εκφράζεται και να υπάρχει αυτή η όσμωση», πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.

Ρεύμα: Νέος υπολογισμός για τις χρεώσεις από το 2023 – Τι αλλάζει

Εξάλλου, ο κ. Πέτσας είπε πως οι εκλογές θα γίνουν με τα νέα δεδομένα, της απογραφής του 2021.

Με την απογραφή του 2021 οι εκλογές – Τι σημαίνει αυτό για τις έδρες

Όπως τόνισε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τα αποτελέσματα της απογραφής θα κατατεθούν στο τέλος της χρονιάς και «θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποιες έδρες».

«Καμία περίπτωση διακοπών ρεύματος»

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στο θέμα της ενέργειας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση διακοπών ρεύματος.

Οικονόμου: Ούτε δελτία, ούτε διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά

Όσον αφορά τον εορταστικό φωτισμό σε δρόμους και πλατείας, είπε: «Νομίζω ότι ο φωτισμός θα υπάρχει, υπερβολές να μην υπάρχουν. Νομίζω το καταλαβαίνει ο πολίτης όταν δυσκολεύεται να πάει στα σούπερ μάρκετ ή να πληρώσει το λογαριασμό του. Οι υπερβολές να μην χρειάζονται. Από κει και πέρα δεν υπάρχει λόγος να είναι σκοτεινά τα Χριστούγεννα, είναι μια πολύ ωραία εποχή του χρόνου και νομίζω ότι η αισιοδοξία ταιριάζει στους Έλληνες».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση διακοπών ρεύματος», διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας / Βίντεο: ΕΡΤ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top