ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από τη Βουλή

«Πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη κρίση του ελληνικού λαού».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης Κρύβεται Από Τη Βουλή

«Ηθικό αυτουργό της ασέλγειας κατά της δημοκρατίας» και «βασικό υπεύθυνο της λεηλασίας της μεσαίας τάξης, των συνταξιούχων και των εργαζόμενων», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη κρίση του ελληνικού λαού».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο στο Λονδίνο

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του με αφορμή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, αναφέρει ότι «εδώ και έναν μήνα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από τη Βουλή και χαρακτηρίζει δια του εκπροσώπου του μυθεύματα όλες τις αποκαλύψεις». Σχολιάζει ότι «θα είχε ενδιαφέρον, βέβαια, αν αντί να χαρακτηρίζει τον κ. Βαξεβάνη Αίσωπο, ενθάρρυνε έστω και έναν εκ των υπουργών του που φέρονται να έχουν πέσει θύματα του παρακρατικού του σχεδίου, να κάνει μια μήνυση στον ‘Αίσωπο', αντί να τον απειλούν με εικοσαετή φυλάκιση αν δημοσιοποιήσει αποδείξεις».

Εκλογές: Ποιον μήνα θα μπορούσαν πιθανότατα να γίνουν

Τονίζει ότι «ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε αν είχε τα κότσια να χαρακτηρίσει ομοίως και τον εκδότη και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ που αποκάλυψε τη ταύτιση του παράνομου λογισμικού predator με την ΕΥΠ και το παρακρατικό κέντρο στο Μαξίμου που οργάνωσε την εκτροπή. Ή τους δημοσιογράφους της εφημερίδας Καθημερινή που σήμερα αποκαλύπτουν στο ρεπορτάζ τους ότι οι εισαγγελικές αρχές ‘έχουν σχηματίσει βεβαιότητα για την αποκάλυψη και στοιχειοθέτηση των παράνομων παρακολουθήσεων». Στο ίδιο πλαίσιο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ πως «ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν είχε το θάρρος να χαρακτηρίσει παραμυθάδες και τους βουλευτές του, αντί έντρομος να σπεύδει να τους αντικαταστήσει από την επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας».

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει κατόπιν αυτών ότι «σε κάθε περίπτωση το ποιος αγωνία να διασωθεί πολιτικά, αλλά και ποινικά, την επόμενη ημέρα είναι εμφανές και δια γυμνού οφθαλμού».

Σημειώνει δε πως «ό,τι και να κάνει, όμως, ο ηθικός αυτουργός της ασέλγειας απέναντι στη δημοκρατία, ο βασικός υπεύθυνος της λεηλασίας της μεσαίας τάξης, των συνταξιούχων και των εργαζόμενων, από το πρωτοφανές κύμα της αισχροκέρδειας, πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη κρίση του ελληνικού λαού». Τότε, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που στο μυαλό του σήμερα μοιάζει με διαφυγή, στη πραγματικότητα είναι ‘σάλτο μορτάλε'».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top