Τζιτζικώστας: Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας οι δικαιολογίες των Τούρκων

«Το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχει ισχυροποιηθεί τα τελευταία χρόνια»

«Το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχει ισχυροποιηθεί τα τελευταία χρόνια και το βλέπουμε από τις προβοκάτσιες των τελευταίων ετών αλλά και τη στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα», είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας για την περιπέτεια που έζησε στη Σμύρνη, με την κράτησή του για ώρες στο λιμάνι.

«Έφτασα περίπου στις 10 το πρωί στο λιμάνι της Σμύρνης και κατά την έξοδό μου από το πλοίο, όπου με υποδέχτηκαν οι τοπικές αρχές της Σμύρνης, των οποίων ήμουν προσκεκλημένος για τη Συνέλευση, με ενημέρωσαν οι τουρκικές αρχές ότι υπάρχει απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία», είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, περιγράφοντας το περιστατικό, στον ΑΝΤ1.

Μπακογιάννης-Ιμάμογλου: Έστειλαν διπλό μήνυμα από την Κωνσταντινούπολη

«Αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη μόνο σε εμένα αλλά και στις τοπικές αρχές, οι οποίες “πάγωσαν”», σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως κρατήθηκε περίπου 7 ώρες.

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Αστειότητες» οι ισχυρισμοί των Τούρκων

«Δεν υπήρχε καμία απαγόρευση στο πρόσωπό μου, είναι αστείες αυτές οι δικαιολογίες και υποτιμούν τη νοημοσύνη μας», είπε, μιλώντας, εξάλλου, στον Σκάι.

Ο Δένδιας παρέλαβε τον Τζιτζικώστα από τη Σμύρνη με αεροσκάφος! 

«Αυτά τα επιχειρήματα δεν μπορούν να σταθούν, δεν είναι καν άξια σχολιασμού. Με τον δρόμο που επιλέγει είναι προφανές ότι υπάρχει διολίσθηση στην προκλητικότητα, χωρίς επιστροφή. Γνώριζαν αρκετούς μήνες πριν για την επίσκεψή μου», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Απαράδεκτη η απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία»

Όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας, «το βαθύ κράτος της Τουρκίας έχει ισχυροποιηθεί τα τελευταία χρόνια και το βλέπουμε από τις προβοκάτσιες των τελευταίων ετών αλλά και τη στάση που κρατά απέναντι στην Ελλάδα».

Ισχυρό μήνυμα έστειλαν οι πιλότοι μας στον Ερντογάν: Μολών Λαβέ!   

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέστρεψε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής με το κυβερνητικό  που κατευθυνόταν προς την Αθήνα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνοδεία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top