ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα

Τι απαντά το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη

Φωτεινή Μπακαδήμα

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, με την οποία κάνει γνωστό ότι ανεξαρτητοποιείται από την ΚΟ (Κοινοβουλευτική Ομάδα) του ΜέΡΑ25 απέστειλε η Φωτεινή Μπακαδήμα.

Η βουλευτής Β’ Πειραιώς είναι η τρίτη γυναίκα βουλευτής που αποχωρεί από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο πλέον αριθμεί 6 βουλευτές.

ΝΔ προς Ανδρουλάκη: Θα συγκυβερνήσετε με Τσίπρα – Βαρουφάκη; 

Η βουλευτής Β’ Πειραιώς είναι η τρίτη γυναίκα βουλευτής που αποχωρεί από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο πλέον αριθμεί 6 βουλευτές / Eurokinissi - Σωτήρης Δημητρόπουλος

Τον Ιούλιο του 2021 ίχε αποχωρήσει με αιχμές από το ΜέΡΑ25 η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, η οποία περίπου έναν χρόνο ανακοίνωσε πως συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Τον Μάρτιο του 2022 είχε κάνει γνωστό πως ανεξαρτητοποιείται και η Αγγελική Αδαμοπούλου, βουλευτής Α' Αθηνών, καταγγέλλοντας αυταρχισμό στο εσωτερικό του κόμματος.

Βουλή: Έπεσε από τα σκαλιά η Βούλτεψη – Η ατάκα Τσίπρα

«Δεν θα κάνουμε πίσω. Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται», αναφέρει το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top