ΝΔ προς Ανδρουλάκη: Θα συγκυβερνήσετε με Τσίπρα – Βαρουφάκη; 

Αφορμή η δήλωση Βαρουφάκη για το νήμα που θα ξαναπίασουν από το 2015 

Νέα Δημοκρατία γραφεία

Συνεχίζει να «πετάει το γάντι» προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη η ΝΔ,  με αφορμή το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΜέΡΑ25.           

Συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ: Όλα τα μηνύματα που έστειλε ο Μητσοτάκης   

Σε ανακοίνωσή του,  το Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του  βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος χαρακτήρισε ως «αναγκαίο για τη χώρα» το σενάριο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και τη δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη  ότι δέχεται συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ αν ξαναπιάσουν το νήμα από το 2015, αναφέρει συγκεκριμένα:   

Ανδρουλάκης Ευρωβουλή: Στόχος της παρακολούθησης η αυτονομία του ΠΑΣΟΚ  

«Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε ως «αναγκαίο για τη χώρα», το σενάριο που περιέγραψε ο  Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης μετά την κάλπη της απλής αναλογικής, με τη συμμετοχή του κ.Βαρουφάκη, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Ο κ.Βαρουφάκης έχει ήδη τοποθετηθεί θετικά, αν είναι να ξαναπιάσουν το νήμα εκεί που το άφησαν το το 2015. Το πόσο αναγκαίο είναι αυτό για τη χώρα, το θυμούνται με φρίκη οι Ελληνες.  

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του κ.Ανδρουλάκη για το πόσο αναγκαία θεωρεί τη συγκυβέρνηση με τον κ.Τσίπρα και τον κ.Βαρουφάκη» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top