«Τρισάθλιε, βρωμερέ»: Ξέσπασμα Άδωνι κατά Σπίρτζη on air για τη 12χρονη

«Πιο βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει»

Άδωνις Γεωργιάδης - Χρήστος Σπίρτζης

Πιο έξαλλος από ποτέ έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής, στην οποία συμμετείχε και ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περί καθυστέρησης στη δημοσιοποίηση ονομάτων για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, που οδηγεί – κατά τον ίδιο – σε συγκάλυψη, και τον κατηγόρησε για αθλιότητα και χυδαιότητα.

Σύζυγος 53χρονου: «Εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας»

«Πιο άθλιο και βρωμερό κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει. Ξέρει καλά ο κ. Σπίρτζης πως εάν ο κ. Θεοδωρικάκος, εάν έβγαζε έστω και ένα όνομα στη δημοσιότητα, θα έπραττε βαρύ ποινικό αδίκημα. Οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν είναι ο εισαγγελέας και ο ανακριτής», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σκληρή κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

«Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας της αστυνομίας», είπε, διακόπτωντας τον ο κ. Σπίρτζης, για να υποστηρίξει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει ευθύνες για καθυστέρηση και συγκάλυψη.

 

Κολωνός: Στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης

«Είσαι ένας συκοφάντης! Άθλιος, βρωμερός. Τρισάθλιος! Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο υπουργός δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Χρήστο Σπίρτζη

Οικονόμου για Κολωνό: Κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για συγκάλυψη

«Μη με διακόπτετε, κύριε! Είσαι ένας συκοφάντης! Άθλιος, βρωμερός. Τρισάθλιος! Ξέρει ο αρχιψεύταρος ότι ο υπουργός δεν μπορεί να βγάλει τα ονόματα στη δημοσιότητα. Και βγαίνει και κάνει κριτική για να πάρει ψήφους σε ένα παιδάκι. Και είσαι και πατέρας! Και δεν ντρέπεσαι. Άθλιε, βρωμερέ», είπε εν εξάλλω.

Πατέρας 53χρονου: «Είναι λεβέντης ο γιος μου. Άμα του κουνιόταν... »

«Δεν ντρέπεσαι λίγο… Τον πανικό σας», απάντησε ο κ. Σπίρτζης.

Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα»

«Η Ελληνική Αστυνομία έδρασε με επαγγελματισμό. Ο ενάμισης μήνας ήταν το διάστημα που έψαχνε και δεν έγιναν διαρροές για να δεθεί η υπόθεση. Τον έπιασε και αυτόν και όλους τους άλλους και είναι στη Δικαιοσύνη η υπόθεση. Και το ποια ονόματα θα δημοσιοποιηθούν δεν θα το αποφασίσει αυτός ή εγώ, αλλά η ΔΙκαιοσύνη», πρόσθεσε φωνάζοντας.

Κολωνός: Ο γιος του 53χρονου «σπάει» τη σιωπή του

«Λοιπόν, πάμε ξανά… Λιγνάδης», είπε ο κ. Σπίρτζης.

«Όσο για τον Λιγνάδη, επί Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη και επί Νέας Δημοκρατίας δικάστηκε. Ελεύθερος είναι με απόφαση δικαστηρίου. Το κατάλαβες; », είπε, σε πολύ υψηλούς τόνους, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Άδωνις, η personal trainer και η «σκληρή» καταγγελία των γυμναστών

«Αυτό είναι το ήθος της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Να τα σταματήσουν αυτά που κάνουν αυτές τις μέρες οι τρισάθλιοι και βρωμεροί Συριζαίοι. Θα αφήνουν υπονοούμενα ότι συγκαλύπτουμε παιδεραστές;», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top