Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δεν ξεχνά «τη σφαγή της Τριπολιτσάς»!

Στο 1821 επεκτάθηκε χρονικά η επιθετική ρητορική του  

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star  (21/9/20222) για την «πληρωμένη» απάντηση σε Ερντογάν από Μητσοτάκη – Δένδια      

Συνεχίζει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τις προκλήσεις του κατά της Ελλάδας,  φτάνοντας μέχρι το… 1821 και την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς! Αποδεικνύει έτσι και πάλι ότι έχει «πάρει βαριά» τις διπλωματικές επιτυχίες της Ελλάδας, με τελευταίο παράδειγμα την επισήμανση από την ΕΕ του αφανισμού της ελληνικής μειονότητας στην Κωνταντινούπολη, μετά και τη σχετική δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια. 

«Χαστούκι» ΕΕ στην Τουρκία: Εξαφανίσατε την ελληνική μειονότητα στην Πόλη  

Ανέφερε σε ανάρτησή του συγκεκριμένα  ο Τούρκος πρόεδρος: «Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη σφαγή της Τριπολιτσάς, που έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 1821, στην οποία δολοφονήθηκαν βάναυσα χιλιάδες μουσουλμάνοι Τούρκοι, Αλβανοί αδελφοί μας και Εβραίοι».

 

Ερντογάν: «Μητσοτάκης και Δένδιας ζουν στον κόσμο τους»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου περί ίδρυσης από την Ελλάδα διεύθυνσης επικοινωνιών «με σκοπό την προπαγάνδα στα παγκόσμια ΜΜΕ, ενάντια στις θέσεις της Τουρκίας», ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Να το κάνει».

«Πληρωμένη» απάντηση της Ελλάδας σε Ερντογάν από Μητσοτάκη – Δένδια

Ο πρόεδρος της Τουρκίας πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου για δημιουργία «Διεύθυνσης Επικοινωνίας» από την Ελλάδα που θα απαντά στην Άγκυρα: «Αυτή (η Ελλάδα) έχει διεύθυνση επικοινωνιών αλλά εμείς δεν έχουμε; Η διεύθυνση επικοινωνίας μας είναι πολύ πιο ισχυρή, σε αυτό το σημείο, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο δίκτυο επικοινωνίας με τον κόσμο. Και εξακολουθεί να το κάνει. Αυτοί μας ακολουθούν από πίσω, σαν βαγόνια».

Επανάσταση του 1821: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς ήρωες;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top