H καραμανλική φωτογραφία - έκπληξη που δώσανε στον Κ. Μητσοτάκη στις Σέρρες

Τι εξήγησε ο πρωθυπουργός για τη φωτογραφία που του χάρισε ο Δήμαρχος 

Μια φωτογραφία έκπληξη περίμενε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στις Σέρρες. 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παιδί

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παιδί    

Την ιστορία της περιέγραψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με πολίτες. «Καθώς ερχόμουν με τα πόδια από τον δρόμο που φέρει το όνομα του Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υποδέχθηκε ο Δήμαρχος ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει μία φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του ’70, όπου ένα μικρό αγόρι με μια ωραία φορεσιά χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Κλειδώνει» μέχρι τη Δευτέρα το πακέτο της ΔΕΘ - Τι να περιμένουμε

«Ήμουν 8 χρονών και η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της πατρίδας μας, του οποίου οι μεγάλες εθνικές επιλογές, με σημαντικότερη την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, σήμερα δικαιώνονται περισσότερο παρά ποτέ», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός. 

Η Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στις 24/7/1974 

 

Ο Κ. Μητσοτάκης στην επίσκεψή του στις Σέρρες Μητσοτάκης: Έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα μπροστά μας

«Έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα μπροστά μας. Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα ο οποίος δοκιμάζεται. Θα σεβαστούμε τα δημοσιονομικά όρια τα οποία μας επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και όχι επιστροφή σε υπερβολές του παρελθόντος και θα αποδείξουμε για ακόμα μία φορά ότι αυτή η παράταξη δεν είναι για τα εύκολα, είναι για τα δύσκολα και μπορεί πάντα να τα βγάζει πέρα και να προχωρά τη χώρα μπροστά», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες των Σερρών και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν σε καφέ, στο κέντρο της πόλης. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές σε εννέα μήνες από τώρα

«Η κρίση αυτή δεν ήταν αποτέλεσμα δικών μας επιλογών, πρέπει να τη διαχειριστούμε όμως και όπως διαχειριστήκαμε την κρίση του κορονοϊού και βγήκαμε πιο ισχυροί από αυτήν, έτσι θα αντιμετωπίσουμε και την ενεργειακή κρίση. Λίγο υπομονή μέχρι τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα μου δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσω το πλαίσιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας για το δύσκολο χειμώνα ο οποίος έρχεται», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μια γροθιά μαζί σας» 

Στη συνέχεια τον Πρωθυπουργό προσφώνησε ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε:

«Κύριε Πρόεδρε καλώς ήρθατε στην πόλη των Σερρών, καλώς ήρθατε στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι οι Νεοδημοκράτες είμαστε μια γροθιά μαζί σας για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε με ομοψυχία κυρίως και με ενότητα, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, αλλά και όλοι Έλληνες. 

Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για τα νέα μέτρα στήριξης


Σήμερα είχαμε τη χαρά με τον Πρόεδρο και τους αγαπητούς συναδέλφους να επισκεφθούμε τρία σημαντικά έργα που έχουν γίνει στον τόπο μας. Μαζί με όλα τα άλλα έργα που γίνονται και στις Σέρρες και στη Βόρεια Ελλάδα, η Ελλάδα και η Βόρεια Ελλάδα αφήνει το χθες πίσω της και γι’ αυτό έχουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Διότι ο Πρόεδρος ήταν πάντα δίπλα σε όλους μας για να κάνουμε αυτό το έργο πραγματικότητα. Για άλλη μία φορά κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας, σας ευχαριστούμε όλοι οι συνάδελφοι, όλοι βουλευτές, ο Δήμαρχος, ο οποίος είναι συνεργάτης πολύτιμος, και σας ευχόμαστε καλό κουράγιο για το υπόλοιπο των πολλών χρόνων που θα έχετε μπροστά σας». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top