Υποκλοπές: Αρχίζει το «ματς» στη Βουλή - Τι θα πει ο Μητσοτάκης      

Σκληρή σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών την Παρασκευή.

«Αρχίζει το ματς» για τις υποκλοπές την Παρασκευή στη Βουλή, με τις πληροφορίες του Star να αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει από αύριο να περάσει στην αντεπίθεση για το ζήτημα.  

Παρακολουθήσεις: Την Παρασκευή η «μάχη» των αρχηγών στη Βουλή

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα ο Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δε  χρειάζεται πολλή φαντασία για το ότι αύριο θα «χυθεί αίμα» στην «αρένα»  της Βουλής. 


Ανδρουλάκης στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ: Επίθεση σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο  κ. Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να περάσει στην αντεπίθεση, μετά την πολιτική πίεση που δέχθηκε η κυβέρνηση τις τελευταίες εβδομάδες.  Θα τονίσει την ανάγκη να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση Ανδρουλάκη, για να μην μείνουν σκιές, ενώ θα επιμείνει ότι η κυβέρνηση και οι κρατικές αρχές δεν έχουν καμία σχέση με το λογισμικό Predator, το οποίο έγινε προσπάθεια να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. 

Ηλιόπουλος: «Δημοκρατικό καθήκον η απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη» 

Παράλληλα, θα αναφερθεί σε παθογένειες και της ΕΥΠ που πρέπει να θεραπευτούν και για να μην έχουμε επανάληψη της ίδιας υπόθεσης στο μέλλον, αλλά και για να μπορούν οι υπηρεσίες ασφαλείας να κάνουν τη δουλειά τους. 

Οικονόμου: «Θα ματαιώσουμε τα σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται κάποιοι»

Είναι πάντως, προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει «φουλ επίθεση» από την πλευρά του, θέλοντας να «στριμώξει» τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με τη σειρά του δεν θα αφήσει αναπάντητη τη στάση της αντιπολίτευσης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top