Ανδρουλάκης στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ: Επίθεση σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

«Ένας παρακρατικός μηχανισμός της ΝΔ ήθελε το ΠΑΣΟΚ του χεριού της»  

Κριτική προσωπικά στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος,  για το ζήτημα των παρακολουθήσεων των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων, ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή.    

Παρακολουθήσεις: Την Παρασκευή η «μάχη» των αρχηγών στη Βουλή

Ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι ήθελε να έχει σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ «και τώρα η παράταξή του, τού δείχνει τη πόρτα εξόδου». Τον κάλεσε επίσης να πει αύριο την αλήθεια ενώ ζήτησε να μη γίνει μια συζήτηση διχασμού. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κοινή συνεδρίαση ΠΣ και ΚΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Μιλώντας και πάλι σε προσωπικό επίπεδο, ανέφερε ότι αισθάνεται πληγωμένος για την πλεκτάνη που του έστησε η χώρα του. «Είναι αδιανόητο στο συναίσθημα να αγωνίζομαι 6 χρόνια για τα εθνικά συμφέροντα και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μου να μου είχαν στήσει τέτοια πλεκτάνη» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου.      

Οικονόμου: «Θα ματαιώσουμε τα σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται κάποιοι»

 

Αιχμές για ανάμειξη της ΝΔ στην εσωκομματική διαδικασία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ  

Ο κ. Ανδρουλάκης διατύπωσε μάλιστα αιχμές για εμπλοκή της ΝΔ στην εσωκομματική διαδικασία εκλογής προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. «Ένας παρακρατικός μηχανισμός της ΝΔ  ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού της, αυτό το σχέδιο όμως απέτυχε» υποστήριξε ό πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο οποίος πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «κ. Μητσοτάκη είστε ο πρωθυπουργός που παρακολουθούσε έναν από τους υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ στην εσωκομματική διαδικασία».  Ανέφερε επίσης ότι «ουδέποτε υπήρξε επίσημη προσπάθεια ενημέρωσης μου». 

Νίκος Ανδρουλάκης: Ζητώ να ανακοινωθεί άμεσα ο λόγος παρακολούθησής μου

Όσον αφορά την αυριανή συζήτηση στη Βουλή, ανέφερε: «Καλώ τον Πρωθυπουργό αύριο να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό».  

Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι «θέλουμε μια εξεταστική επιτροπή που θα ελέγξει συγκεκριμένες υποθέσεις, όποια κυβέρνησης και να αφορούν, αλλά συγκεκριμένες υποθέσεις».   

«Όχι σε μια συζήτηση διαρροών και διχασμού, αλλά ουσίας» τόνισε, ενώ αναρωτήθηκε: «ποιο φιλελεύθερο κόμμα θα συνεργαζόταν με σταγονίδια για να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ;». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top