To σενάριο των εκλογών τελείωσε αλλά οι περιοδείες των αρχηγών συνεχίζονται

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θράκη και Τσίπρα στη Σάμο  

 Το σενάριο των πρόωρων εκλογών μπορεί να το έκλεισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει όμως τις περιοδείες. Στη Ροδόπη μάλιστα ζήτησε να δουλεύουν στο φουλ οι κομματικές μηχανές. Εκλογές ζήτησε και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας που επισκέπτεται τη Σάμο και την Ικαρία.

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θράκη
 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάσκετ και έβγαλε φωτογραφίες.  Αστειεύθηκε με τους πολίτες που συνάντησε στην αγορά της Κομοτηνής και είπε στα κομματικά στελέχη να μην εφησυχάζουν, παρότι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο έκλεισε την κουβέντα για πρόωρες κάλπες.

Στην περιοδεία του στη Θράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε και με φοιτητές που σπουδάζουν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. 

Στο Γιενί Τζαμί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους μουφτήδες και έστειλε μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης με ευχές για το Μπαϊράμι. 

Ο Κ. Μητσοτάκης με τον μουφτή στην Κομοτηνή

Ο Κ. Μητσοτάκης με τον μουφτή στην Κομοτηνή  

«Η Θράκη αλλάζει» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός ο οποίος πρόσθεσε: «Εμείς παρέχουμε την απαραίτητη στήριξη, τα κεφάλαια, το όραμα, το σχέδιο, έτσι ώστε η Θράκη σήμερα πραγματικά να μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε μία Ελλάδα που αλλάζει». 

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να δει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης τα 2 απο τα 15 πυροσβεστικά αεροσκάφη Air Tractors.

Ο Κ. Μητσοτάκης επιθεωρεί πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Αλεξανδρούπολη

Ο Κ. Μητσοτάκης επιθεωρεί πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Αλεξανδρούπολη 

Τσίπρας: περιοδεία στην πολύπαθη Σάμο  

Οι Σαμιώτες είχαν πολλά να πουν στον Αλέξη Τσίπρα, που βρέθηκε την Παρασκευή στο νησί  τους και επανέλαβε το αίτημα για εκλογές, εξαπολύοντας επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη:

Ο Α. Τσίπρας στη Σάμο  

Ο Α. Τσίπρας στη Σάμο 

«Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει νόημα να μαδάει τη μαργαρίτα για εκλογές. Αυτό  που έχει νόημα είναι να συνειδητοποιήσει ότι η κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι».  
Ζήτησε ακόμη από τον πρωθυπουργό «να συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να φύγει, πριν η βλάβη γίνει ανήκεστος για την ελληνική κοινωνία».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top