Με Παγώνη, «Μέλισσες», Χαρδαλιά και Χαριστέα το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Με Αποστολάκη, Τουμασάτου, Αθανασίου και Φαραντούρη ο ΣΥΡΙΖΑ   

Σβήνουν και γράφουν ονόματα καινούργιων υποψηφίων τα κόμματα ενόψει πρόωρων εκλογών που δείχνουν αρκετά πιθανές για το φθινόπωρο. Ορισμένα από αυτά  αποκάλυψε  η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.   

Χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο εν μέσω προεκλογικού κλίματος

Οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ  

O Υφυπουργό Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένα από τα «φαβορί» για να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο ίδιος τηρεί «σιγή ασυρμάτου», όμως όπως όλα δείχνουν συζητείται να κατέβει υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’  Αθηνών.  

Οι πιθανοί νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ

Οι πιθανοί νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ  

Ένα γνώριμό μας πλέον πρόσωπο, οδεύει προς το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Είναι η Ματίνα Παγώνη, η οποία μάλιστα ερωτηθείσα δεν το απέκλεισε. 

«Μπάλα» θα παίξει στις εκλογές και ο Άγγελος Χαριστέας. Φαίνεται πως παίρνει το χρίσμα για τη Θεσσαλονίκη, ενώ θα πρόκειται για τον 4ο  παίκτη της «χρυσής» εθνικής ομάδας του 2004 που θα θέτει υποψηφιότητα στον πολιτικό στίβο, μετά τους Φύσσα, Σεϊταρίδη και Ζαγοράκη.
Το όνομα μιας… «Μέλισσας» ακούγεται επίσης για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Είναι ο  τραγουδιστής του συγκροτήματος  Χρήστος Μάστορας, ο οποίος είχε συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης για αιτήματα των Βορειοηπειρωτών.  

Θερινός συναγερμός στα κόμματα για πρόωρες εκλογές νωρίς το φθινόπωρο!  

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο 

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, Ο  πρώην Υπουργός Άμυνας και ΓΕΕΘΑ  Ευάγγελος Αποστολάκης ακούγεται έντονα σύμφωνα με πληροφορίες για εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Υποψήφιος όπως όλα δείχνουν  πως θα είναι και ο  καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, που ακούγεται για Κεφαλονιά ή για Α’ Αθήνας. 

Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ 

Τσίπρας: Να ανακοινώσει την ημερομηνία εκλογών τον Σεπτέμβριο ο Μητσοτάκης 

Τα ονόματα δυο ηθοποιών ακούγονται επίσης πολύ έντονα: Πρόκειται για τη Μαριάννα Τουμασάτου και τον Μάριο Αθανασίου. 

Οι νέοι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  

Στο ΠΑΣΟΚ -  ΚΙΝΑΛ, ο Ερίκος Πετιλόν, όπως είπε ο ίδιος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον  Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών.  Χωρίς να μιλάμε «περί ανέμων και υδάτων»,  για να χρησιμοποιήσουμε τον τίτλο του σίριαλ που πρωταγωνιστούσε, η Γωγώ Μπρέμπου  φαίνεται επίσης πως θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ 

Υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top