Δένδιας - Παναγιωτόπουλος: Στις ίδιες συνόδους με Τούρκους Υπουργούς

Το ενδεχόμενο συνάντησης και τι θα πουν 

Αύριο αναμένονται δύο σημαντικές συναντήσεις για τα ελληνοτουρκικά θέματα, μεταξύ των Ελλήνων υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, και των Τούρκων ομολόγων τους, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Χουλουσί Ακάρ αντίστοιχα, όπως μετέδωσε η Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Όλες οι σκληρές απαντήσεις των Ελλήνων βουλευτών στις προκλήσεις του Ακάρ 

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 16/ 6 ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στην Αχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας όπου θα διεξαχθεί το «Φόρουμ Διαλόγου των Πρεσπών». Είναι πολύ πιθανό να συμπέσει στο ίδιο Φόρουμ με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αφού θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο. 

Το Star αποκαλύπτει ότι αν βρεθούν, ο Νίκος Δένδιας θα του πει ότι δεν μπορούν οι Τούρκοι να προκαλούν ρητορικά, παίζοντας διαρκώς με τη φωτιά, γιατί ρισκάρουν ένα ατύχημα που είναι βέβαιο ότι ούτε οι ίδιοι θέλουν. 

«Εξουσιοδότηση για Λιβύη ζητά ο Ερντογάν ώστε να επιτεθεί στην Ελλάδα!»

Αυτό θα πει και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στον Χουλουσί Ακάρ, αν βρεθούν αύριο στην υπουργική Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. Το σίγουρο είναι ότι ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας θα συναντήσει τους ομολόγους του από Γαλλία και Γερμανία. Αν όμως συναντήσει και τον Τούρκο Υπουργό, δε θα «μασήσει» τα λόγια του. 

Να σημειωθεί ότι η φιλο - ερντογανική εφημερίδα Μιλλιέτ επιτέθηκε σήμερα στον Νίκο Δένδια, αποδεικνύοντας πως κάτι κάνουμε καλά στην εξωτερική πολιτική, η οποία ενοχλεί τη γείτονα…

Ψύχωση με τον Δένδια έχουν πάθει οι Τούρκοι – Νέα επίθεση στον ΥΠΕΞ  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top