Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση για τα σενάρια πρόωρων εκλογών

Έντονη κριτική από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την ακρίβεια  

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζει να κινείται η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με φόντο τα σενάρια για πρόωρες εκλογές και την ακρίβεια.  

Οι αναφορές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε πολιτικές για τη επόμενη τετραετία, όπως η στέγη των νέων  και οι αλλαγές στην Υγεία, τροφοδοτούν  σενάρια  προώρων εκλογών παρά τις κυβερνητικές διαψεύσεις.

Αποκάλυψη Star: Τι διαμήνυσε ο Μητσοτάκης στον Ερντογάν πριν τις απειλές 

«Συνεχίζεται το κυβερνητικό έργο και παράλληλα προγραμματίζουμε και τις προτεραιότητές μας εφόσον οι Έλληνες πολίτες μας εμπιστευτούν ξανά για κινήσεις για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»  δήλωσε κατά το briefing ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.  

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να «δραπετεύσει» μετά το καλοκαίρι 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από τη Ρόδο όπου έγινε δεκτός σε θερμό κλίμα,  βρήκε την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ αλλά και για να «καρφώσει» την κυβέρνηση για την ακρίβεια και τα σενάρια πρόωρων εκλογών.

Τσίπρας προς Τουρκία από τη Σύμη: Η κλιμάκωση δεν ωφελεί κανέναν 

«Έχω την αίσθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να δραπετεύσει μετά το καλοκαίρι, γιατί τρέμει στην ιδέα ότι θα είναι εκεί για να διαχειριστεί τις τραγικές συνέπειες της πολιτικής του  μόλις αρχίσει ο χειμώνας» τόνισε ο κ. Τσίπρας    
 
Σε υψηλούς τόνους η κριτική για την ακρίβεια  

Βέλη κριτικής προς τη κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας «εκτόξευσαν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.   

«Ο νέος πλούτος της χώρας δεν παράγεται από ένα πιο υγειές παραγωγικό μοντέλο» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top