Η απάντηση Γεωργιάδη για την πρόσληψη της κόρης του στο Ελληνικό

«Ακόμη και στον πόλεμο, τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις απέξω»

Απαντήσεις στην κριτική, που έχει δεχθεί, για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό», έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή.

«Η κυρία Θεοδώρα Μανωλίδου είναι θετή μου κόρη. Δεν είναι βιολογική μου κόρη αλλά τη θεωρώ κόρη μου, δεν την ξεχωρίζω. Την αγαπάω και τη λατρεύω. Έχει κάνει πολύ καλές σπουδές, άριστα, βγήκε πρώτη στη χρονιά της. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό, έκανε αίτηση και την πήρανε. Χαμηλόμισθη θέση αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και να προχωρήσει το κορίτσι και της το εύχομαι", είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Γεωργιάδης: Εξετάζεται η μείωση του ΦΠΑ στο 6% σε βασικά είδη

«Ποιο είναι το επιχείρημα; Δεν έπρεπε, λέει, να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός. Γιατί, λέει, έχω εξουσία πάνω στο έργο. Άρα την πήρανε γι΄ αυτό. Υπονοείτε ότι ήταν κάποιο είδος πολιτικής συναλλαγής, η πρόσληψη της θετής μου κόρης στο Ελληνικό», πρόσθεσε.

«Με αυτό το επιχείρημα, επειδή έχω στην αρμοδιότητά μου την αγορά, τότε κανένα παιδί μου δεν μπορεί να εργαστεί σε καμία επιχείρηση στην Ελλάδα. Μπορεί να προσληφθεί σε σούπερ μάρκετ; Εγώ τους βάζω τα πρόστιμα. Εγώ, εξάλλου, έχω στην αρμοδιότητα σε όλα τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία. Τους δίνω ΕΣΠΑ. Δεν μπορεί, όμως, να δουλέψει ούτε στο Δημόσιο. Δεν μπορώ να τη βάλω σύμβουλό μου. Και σωστά. Δεν μπορεί να δουλέψει, όμως, ούτε στο εξωτερικό, διότι τότε πάλι θα λένε ότι τυγχάνει διακριτικής μεταχείρισης. Μα και για τον γιο του πρωθυπουργού τόσα είπανε. Άρα ούτε και στο εξωτερικό μπορεί να δουλέψει. Άρα ούτε στον ιδιωτικό τομέα, ούτε στο Δημόσιο, ούτε στο εξωτερικό. Τα δικά μας τα παιδιά να μη δουλέψουν επειδή είμαστε πολιτικοί», υποστήριξε ο ίδιος.

Στη δημοσιότητα τα ονόματα από τα μπαρ που σερβίρουν «μπόμπες»

«Έφυγε από μια δουλειά, πήγε σε μία άλλη. Μπορεί στο μέλλον να πάει και σε μία άλλη. Μην πυροβολούμε τα νέα παιδιά επειδή είναι παιδιά πολιτικών αντιπάλων μας. Ακόμη και στον πόλεμο, τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις απέξω», κατέληξε, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τις οικογένειες των αντιπάλων του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top