Τσίπρας: Συστημένος λογαριασμός στον Μητσοτάκη από τις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα στους πολίτες για την εσωκομματική διαδικασία της Κυριακής    

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή στις 1.000 κάλπες που στήνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα, απηύθυνε από την Άρτα ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλέξης Τσίπρας Άρτα

Ο Αλέξης Τσίπρας στην επίσκεψή του στην  Άρτα (Ευρωκίνηση)  

«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Τσίπρας: Καλούμε όλους τους πολίτες στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν μήνυμα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στις 12 το μεσημέρι στην Άρτα, όπου πολίτες τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα και συνθήματα. Περπάτησε στον πεζόδρομο της οδού Σκουφά όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, για να ακούσει τα προβλήματα τους.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε ότι επισκέπτεται τον τόπο, που είναι και ιδιαίτερη πατρίδα του, σε μία δραματική στιγμή για όλη τη χώρα. «Με πλησίασε μία γυναίκα από τα μέρη μας και μου είπε, εμείς ξέρουμε τι σημαίνει φτώχεια και πείνα γιατί είμαστε από τα Τζουμέρκα. Οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας, το έχουν βιώσει, απλά δεν περιμέναμε να το βιώσουμε και εμείς το 2022» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:

«Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η ελληνική κοινωνία, σε αυτή την πραγματικότητα οφείλουμε να δώσουμε μία οργανωμένη απάντηση σε αυτή την πραγματικότητα της αισχροκέρδειας των λίγων και της ανέχειας των πολλών».

Τσίπρας από την Άρτα: Πρωτοφανής ακρίβεια που λυγίζει τους πολίτες    

 Ο κ.Τσίπρας μίλησε για τους «λογαριασμούς της ΔΕΗ που γονατίζουν τα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, για πρωτοφανή ακρίβεια που αναγκάζει τους πολίτες, να μην μπορούν να μπουν στα σούπερ μάρκετ να αγοράσουν προϊόντα βασικής κατανάλωσης», και τόνισε:

 

Αλέξης Τσίπρας νέοι Άρτα

Ο Αλέξης Τσίπρας με νέοους στην Άρτα (Ευρωκίνηση)  

«Οφείλουμε όλοι να δώσουμε μία απάντηση σε αυτή τη σκοτεινή πραγματικότητα που ζούμε εδώ και ένα χρόνο, να δώσουμε μήνυμα ανατροπής αυτής της πραγματικότητας, μήνυμα στήριξης της κοινωνίας 

Θέλουμε το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής να πάει από άκρη σε άκρη. Βάζουμε τον πήχη στο να ξαναγυρίσει η ελπίδα, να σταματήσουν οι κοινωνικές ανισότητες, να στηριχθεί ο εργαζόμενος, ο μικρομεσαίος- επισκεπτόμενος πολλά μαγαζιά πολλές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, ο μικρομεσαίος, βρίσκεται μπροστά στο φάσμα του λουκέτου.

Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός, δεν ζητάμε να ανακαλύψουμε το λεφτοδεντρο, ζητάμε να κουρέψουν τα κλεφτόδέντρο, την αισχροκέρδεια των φίλων τους των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει επέλαση σαν τις ακρίδες στον δημόσιο πλούτο. 

Ζητάμε να επιστρέψει η δικαιοσύνη στη χώρα. Ξέρουμε, θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα. Με δικαιοσύνη μπορούμε να δώσουμε στήριγμα στους μεσαίους, στους αδύναμους, στους μη προνομιούχους. Γιατί εμείς αυτούς θέλουμε να εκφράσουμε, εμείς μία υπόσχεση μπορούμε να σας δώσουμε: 

Θα σταθούμε δίπλα σας και θα στηρίξουμε το Δημόσιο Ταμείο, να σταματήσει η λεηλασία, να σταματήσει η κλεψιά. Και πάλι με δυσκολία θα ανέβουμε αυτή τη δύσκολη ανηφόρα. Αυτός ο τόπος αξίζει τα καλύτερα».

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμα:

«Ας είναι αυτή η Κυριακή που έρχεται, η πρώτη από τις δύο σημαντικές, για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης: Η Κυριακή στις 15 και η Κυριακή των εκλογών, όποτε και αν αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης να στήσει τις κάλπες για να δει ποια θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού. Υπάρχει ελπίδα και υπάρχει προοπτική».

Νέα Δημοκρατία: O ΣΥΡΙΖΑ στέλνει μηνύματα σε 15χρονα και μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν την Κυριακή στον ΣΥΡΙΖΑ     

Από την πλευρά της πάντως η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις εσωκομματικές κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ:       


«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ.Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top