Άγριος καυγάς Αραμπατζή-Πολάκη: 2 μέτρα άνδρας κρύβεσαι πίσω από την ασυλία

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του η Βουλή με 158 ψήφους

«Κόκκινο» χτύπησε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή, όπου είχαν σκληρή πολιτική κόντρα ο Παύλος Πολάκης και η Φωτεινή Αραμπατζή.

Κατά τη συζήτηση της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μήνυση της βουλευτού της ΝΔ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για εκδικητική δίωξη και για πολιτικό εξαπονδρισμό, λέγοντας πως θα δικαιωθεί για ακόμη μία φορά στα δικαστήρια.

Βουλή: Άρση της ασυλίας του Πολάκη προτείνει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Φωτεινή Αραμπατζή χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη ως «recordman βουλευτή» στον αριθμό αιτήσεων για άρση ασυλίας.

«Γιατί κρύβεστε δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία σας; Εμένα τέτοιοι  τζάμπα μάγκες, που μετά κρύβονται στο λαγούμι τους, δεν μου λένε τίποτα», σημείωσε.

Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με ψήφους 158 υπέρ και 102 κατά.

Η έντονη κόντρα Πολάκη – Αραμπατζή

«Έχετε άρει καμιά 20αρια φορές την ασυλία μου. Από τότε που έχετε αναλάβει κυβέρνηση έχω 23 δικαστήρια. Στα 20 έχω αθωωθεί και θα αθωωθώ και στα άλλα τρία στο Εφετείο. Είναι τρομερός ο πολιτικός εξαπονδρισμός που θα υποστείτε. Πρόκειται για μια εκδικητική πολιτική δίωξη μετά από μήνυση της βουλευτή σας, κ. Αραμπατζή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αναφερόμενος στην ανάρτησή του, για την οποία μηνύθηκε, ο κ. Πολάκης είπε: «Θυμάστε τι γινόταν τότε ειχε καβαλήσει ο Μητσοτάκης το άρμα των Μακεδονομάχων, του Βουκεφάλα, μπας και πάρει κανα ψηφαλάκι. Είχε παρελάσει η κ. Αραμπατζή με στολή Μακεδονομάχου. Και μετά είπατε ότι θα τιμήσετε τη συμφωνία. Αναρωτιέμαι εάν ξαναπήγε σε παρέλαση η Αραμπατζή. Που είναι το ψέμα; Πού είναι ο δόλος;».

Παράλληλα, επικαλέστηκε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, καταδικάστηκε για μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους.

«Χθες το βράδυ εγραψα μια ανάρτηση. Μετά από 20-30 χρόνια γιατί θα θυμούνται εμένα και γιατί θα θυμούνται εσάς. Ο καθένας είναι το έργο του και τα παιδιά του. Εσάς στο αγροτικής ανάπτυξης γιατί θα σας θυμούνται;», πρόσθεσε.

«Όντως κύριε Πολάκη, η ιστορία είναι αυτή που θα μας κρίνει. Εσάς θα σας θυμάται η ιστορία ως τον recordman βουλευτή, που έχει διψήφιο αριθμό αιτήσεων για άρση ασυλίας, η πλειοψηφία εκ των οποίων για συκοφαντική δυσφήμηση», είπε.

Συνεχίζοντας, η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Πολάκη ότι κρύβεται σα δειλός πίσω από την πολιτική του ασυλία: «Αφού όπως λέτε ότι αν άρουν την ασυλία σας θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο, γιατί δεν ζητάτε τίμια αντρίκια την άρση της ασυλίας σας για να με πάτε αίμα, όπως είπατε, για να γίνει ο θάνατος της ασυλίας; Γιατί κρύβεστε δυο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία σας».

«Λέει τη μισή αλήθεια που είναι χειρότερο από ψέμα. Λέει τα γνωστά πολακικά. Όσα έγραψε, διέδωσε και δεν ανακάλεσε ήταν ο ορισμός της συκοφαντίας. Ανιστόρητε, δεν είναι στολές, αλλά εθνικές φορεσιές. Δεν είναι πιερότος και κολομπίνα. Με σκοπό να πλήξει το αξιακό μου χάρτη, τόλμησε να με αποκαλέσει ψευτοπατριώτισσα», είπε η κυρία Αραμπατζή.

« Τραμπουκισμοί, νταηλίκια, τσίγκινα σωβρακάκια, λάσπη… Τις απειλές εκεί που σας παίρνει και τη λάσπη σας εκεί που σας ανέχονται. Εμένα τέτοιοι  τζάμπα μάγκες, που μετά κρύβονται στο λαγούμι τους, δεν μου λένε τίποτα. Ελάτε να αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος είναι συκοφάντης», πρόσθεσε η κυρία Αραμπατζή, η οποία είπε στον κ. Πολάκη, όσον αφορά τη μη καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζόμενους: «Σας ενημέρωσα ότι είχα αθωωθεί, η ιστοσελίδα κατέβασε την ανάρτηση που είχε κάνει, εσείς δεν ζητήσατε μια συγνώμη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top