Ερώτηση Γ. Παπανδρέου και Κεγκέρογλου για «συγκάλυψη δολοφονίας Βαλυράκη»

Αποδίδουν ευθύνες σε δικαστικό λειτουργό 

Σήφης Βαλυράκης Γιώργος Παπανδρέου

Επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας του πρώην υπουργού και επί σειρά ετών βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη καταγγέλλουν ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου και ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Αγόρευση του Σήφη Βαλυράκη, ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή

Αγόρευση του Σήφη Βαλυράκη, ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή (πηγή Ευρωκίνηση) 

Σήφης Βαλυράκης: Ανατροπή στην υπόθεση - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία

Οι δύο βουλευτές  αποδίδουν ευθύνες σε δικαστικό λειτουργό ο οποίος  διέταξε αρχειοθέτηση, αλλά όπως υποστηρίζουν αναγκάστηκε να ασκήσει διώξεις από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας. 

Θάνατος Βαλυράκη: Στο αρχείο η υπόθεση - Ξέσπασε η σύζυγός του

Ειδικότερα Γ. Παπανδρέου και Β. Κεγκέρογλου αναφέρονται στις «ολιγωρίες, τις παρατυπίες, τις μεθοδεύσεις, ακόμη και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αυτοπτών μαρτύρων, που μαρτυρούν μια οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, και επιφέρουν πλήγμα στη Δικαιοσύνη και εντέλει, τη Δημοκρατία» και επικαλούνται  στοιχεία που προσκομίζουν η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη και οι συνήγοροι της.

Υπόθεση Βαλυράκη: Δέχθηκε 15 χτυπήματα από διαφορετικά όργανα

Η οικογένεια Βαλυράκη έχει μηνύσει τον συγκεκριμένο δικαστικό λειτουργό, για τον οποίο όμως εκδόθηκε απορριπτική διάταξη επί της μήνυσης. Η οικογένεια προσέφυγε κατά της απόφασης και εκκρεμεί νέα κρίση από την Εισαγγελία Εφετών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top