Επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα για τη συνάντηση με Ερντογάν σε θετικό κλίμα

Αναλυτική ενημέρωση και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκη   

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα έγινε η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη, με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνούν ότι τα εθνικά θέματα δεν  μπαίνουν στην πολιτική αντιπαράθεση.

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Ο διάλογός τους

Η  τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Τσίπρα διήρκεσε 20 λεπτά, ενώ κατά τη διάρκειά της  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας ρώτησε τον πρωθυπουργό πώς αισθάνεται, λόγω της νόσησης από κορωνοϊό, όπως και εάν έχει τα γνωστά συμπτώματα, ενώ  του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Τσίπρας: Περαστικά στον Μητσοτάκη, εύχομαι να το περάσει γρήγορα

Η αντίστοιχη τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην οποία τον ενημέρωσε αναλυτικά για τη συζήτηση που είχε με τον Τούρκο Πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη, διήρκησε περίπου 15 λεπτά. 

Αναλυτική ενημέρωση και Ανδρουλάκη από τον Μητσοτάκη  

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έθεσε το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας και σημείωσε ότι είναι θετικό σε αυτή την συγκυρία να υπάρχουν δίαυλοι συνεννόησης και αποκλιμάκωσης χωρίς όμως να δίνεται περιθώριο στην Τουρκία να συνεχίζει το γαϊτανάκι των προκλήσεων. Ο κ. Ανδρουλάκης έβαλε την διάσταση ότι σε αυτή την συγκυρία πρέπει να υπάρχει ενιαία ευρωπαϊκή στρατηγική για τα θέματα της ενεργειακής ασφάλειας.

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε επίσης  περαστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη νόσησή του από τον κορωνοϊό. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης - To βίντεο που ανέβασε

Οι τηλεφωνικές ενημερώσεις του κ. Μητσοτάκη στους αρχηγούς των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 15 Μαρτίου.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top