Παραιτήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός! 

To video που «έκαψε» τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης   

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τα όσα ειπώθηκαν από τον Πέτρο Δούκα παρουσία Σπήλιου Λιβανού, τα οποία καταγράφηκαν σε video του hlialive.gr και έγιναν αιτία να παραιτηθεί τελικά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.      

Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει την παραίτησή του δεκτή!  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου «ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007», στο video που έχει αναρτήσει το site της Ηλείας hlialive.gr   

Hλεκτροσόκ στους αγρότες από τα τιμολόγια ρεύματος

Σύσκεψη δημάρχων με Λιβανό - Δούκα

Η σύσκεψη που έγινε αιτία με τα όσα ειπώθηκαν να παραιτηθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός (πηγή hlialive.gr) 

Ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού. Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Λιβανός: Κερδισμένη από τη νέα Κ.Α.Π. η  Ελλάδα 

 

To video που «έκαψε» τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης   

Στο video του ilialive.gr o δήμαρχος Σπάρτης εμφανίζεται να δίνει συμβουλές στον Σπήλιο Λιβανό για το πώς μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία,  κυβερνητικά στελέχη «κατέβηκαν με τσάντες γεμάτες χρήματα»

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» εμφανίζεται στο video να δηλώνει   ο Πέτρος Δούκας, σε βίντεο  που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones!

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» πρόσθεσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

«Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε. Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα» απάντησε ο Σπήλιος Λιβανός, ενώ οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη γελούν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top