Κηδεία Σαρτζετάκη: Καλυμμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του

Με τιμές αρχηγού κράτους κηδεύεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρήστος Σαρτζετάκης, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου σε ηλικία 93 ετών.

H εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Κηδεία Σαρτζετάκη

Το φέρετρο με τη σορό του Χρήστου Σαρτζετάκη έφτασε καλυμμένο με την ελληνική σημαία στη Μητρόπολη / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Το φέρετρο με τη σορό του Χρήστου Σαρτζετάκη έφτασε καλυμμένο με την ελληνική σημαία στη Μητρόπολη, ενώ στο προαύλιο απέδωσε τιμές άγημα της Προεδρικής Φρουρά.

άγημα Σαρτζετάκης

Στο προαύλιο της Μητρόπολης Αθηνών απέδωσε στον Χρήστο Σαρτζετάκη τιμές άγημα της Προεδρικής Φρουρά / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τον θάνατο του Σαρτζετάκη

Το παρών έδωσαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, o πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και αρκετά ακόμη πολιτικά πρόσωπα.

Κηδεία Σαρτζετάκη

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κηδεύτηκε με τιμές αρχηγού κράτους εις ένδειξη «ελάχιστου φόρου τιμής» - Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κηδεύτηκε με τιμές αρχηγού κράτους εις ένδειξη «ελάχιστου φόρου τιμής για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος», ενώ η τελετή θα γίνει δημοσία δαπάνη κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης.

Επιπλέον, από το πρωί της Δευτέρας, καθώς και αύριο Τρίτη, στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου τηρείται βιβλίο συλλυπητηρίων.

Δείτε φωτορεπορτάζ την κηδεία του Χρήστου Σαρτζετάκη:

Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη   Κηδεία Σαρτζετάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top