Το σχόλιο Τσίπρα για το άνοιγμα σχολείων και η αιχμηρή απάντηση Οικονόμου

Το «Don’t look Up» και τα μαθήματα αγγλικών

Οι ανακοινώσεις Πλεύρη - Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων και το πρωτόκολλο λειτουργίας τους

Το άνοιγμα των σχολείων παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter, την οποία δεν άφησε ασχολίαστη με τη σειρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Τη Δευτέρα 10/1 ανοίγουν τα σχολεία: Τι ανακοίνωσαν Πλεύρης και Κεραμέως  

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «χρησιμοποίησε» τη νέα ταινία του Netflix ««Don’t look up» για να παρομοιάσει την κατάσταση με τα κρούσματα. Στην ταινία δύο αστρονόμοι ανακαλύπτουν ότι ένας τεράστιος κομήτης κατευθύνεται προς τη Γη και προσπαθούν να αφυπνίσουν τις αρχές. Όμως οι αντιδράσεις που αντιμετωπίζουν δεν είναι οι αναμενόμενες.

«Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases»… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…» ήταν το tweet του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ρίχνοντας μάλιστα «καρφί» για τα αγγλικά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή - από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο.

ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει» ήταν το tweet του Γιάννη Οικονόμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top