Πρωτοχρονιά 2022: Ευχές και μηνύματα από τους πολιτικούς αρχηγούς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Προεδρικής φρουράς έκοψε η ΠτΔ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Προεδρικής φρουράς έκοψε σήμερα η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκφράζοντας την ελπίδα το 2022 να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. 

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στους Έλληνες

«Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ελπίζω όμως ότι φέτος θα επιστρέψουμε, επιτέλους, στην κανονικότητα. Όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, η τήρηση των μέτρων και ιδίως ο μαζικός εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την ελευθερία μας» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα παρακολούθησε στη Μητρόπολη τη δοξολογία για το νέο έτος μαζί με τον Πρωθυπουργό. 

Χθες το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα βρέθηκαν κοντά σε αστυνομικούς της ομάδας «ΔΙΑΣ» που εκτελούσαν νυχτερινή βάρδια και τους ευχαρίστησαν για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών. 

Μητσοτάκης: Οι ευχές στη βραδινή βάρδια των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ

«Νιώθω την κόπωση και την ανησυχία που σκιάζει την καθημερινότητα όλων. Ξέρω καλά, όμως, και τις ικανότητες του λαού μας. Η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά θα είμαστε εδώ, στο πλευρό του κάθε Έλληνα, της κάθε Ελληνίδας. Διορθώνοντας τα λάθη μας. Ακούγοντας τις φωνές σας» δήλωσε ο πρωθυπουργός. 

Κοντά σε γιατρούς και νοσηλευτές βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας 

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα το πρωί δίπλα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και ευχήθηκε τη νέα χρονιά να υπάρξει μια νέα κυβέρνηση που θα στηρίξει το εθνικό σύστημα Υγείας.

«Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στη θαλπωρή, αλλά εσείς είστε εδώ στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με χιλιάδες συναδέλφους σας σε όλη την Ελλάδα, δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της ζωής» δήλωσε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε το φλουρί, κι έγραψε στο: «Καλά ξεκινήσαμε!».

«Εύχομαι ολόψυχα το 2022 η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία» δήλωσε ο ίδιος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top