Έρχονται και μέτρα στήριξης για εστίαση - διασκέδαση μετά τους περιορισμούς

Ποιοι εξαιρούνται από απαγόρευση μουσικής και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί

Αποκλειστικές πληροφορίες για τα πρώτα μέτρα οικονομικής στήριξης, μετά τα νέα μέτρα για την εστίαση και διασκέδαση, αλλά και τις κρίσιμες εξαιρέσεις από την απαγόρευση μουσικής, μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι στα σενάρια της κυβέρνησης! 

Όσον αφορά τη μουσική, η απαγόρευσή της από την ώρα που θα ανοίγουν το πρωί  - από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου-  τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης μέχρι την ώρα που θα κλείνουν, θα είναι πλήρης και καθολική. 

Όμως, σινεμά και κυρίως θέατρα που φιλοξενούν μουσικές παραστάσεις δεν περιλαμβάνονται στις απαγορεύσεις για την μουσική, γιατί όλοι φορούν μάσκες, αλλά πρέπει να τηρήσουν το ωράριο και να κλείνουν τα μεσάνυχτα

Τα πρώτα μέτρα στήριξης για διασκέδαση και εστίαση

Ο Πέτρος Μποτσαράκος έκανε και μια αποκάλυψη για τα πρώτα μέτρα στήριξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Όπως ανέφερε, αύριο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθεί η ένταξη των εργαζομένων σε μπαρ, κλαμπ και κέντρα διασκέδασης στο πρόγραμμα για αναστολή εργασίας.

Αντιδρούν οι επιχειρηματίες εστίασης και διασκέδασης στα νέα μέτρα

Στα μέσα Ιανουαρίου θα εξεταστούν και ειδικά μέτρα για τις επιχειρήσεις με το βάρος να  πέφτει κυρίως στην διασκέδαση και όχι στην εστίαση που πλήττεται λιγότερο.

Σχέδιο άμεσης επέκτασης των υποχρεωτικών εμβολιασμών


Στις αρχές του νέου έτους επεκτείνεται η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και για την πρώτη και για την τρίτη δόση, με την πρώτη δόση να γίνεται  υποχρεωτική και στους πενηντάρηδες, μετά τους άνω των 60 ετών.  

Υποχρεωτικός εμβολιασμός και για το προσωπικό στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μετά τη δεύτερη δόση θα λήγουν στους εφτά μήνες για όλους και όποιος δεν έχει κάνει τρίτη δόση θα θεωρείται ανεμβολίαστος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top