Βουλή: «Φωτιά το Σαββατόβραδο» με κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα

Διαμάχη σήμερα στην Ολομέλεια στη σκιά της μελέτης Τσιόδρα και της διαγραφή

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας θα μονομαχήσουν το Σάββατο το βράδυ στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2022,  στον απόηχο της διαγραφής του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που χαρακτήρισε δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ, αλλά και της αντιπαράθεσης που προκάλεσε η μελέτη Τσιόδρα – Λύρα. 

Σύνοδος Κορυφής με επίκεντρο μετάλλαξη «Όμικρον» και ενεργειακή κρίση

Αμετανόητος ο Π. Κουρουμπλής για το «δολοφόνοι» 

Ο ίδιος ο Π.Κουρουμπλής μιλώντας σήμερα στην Ειρήνη Σαββοπούλου και στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, επέμεινε στους ισχυρισμούς του. 

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δήλωσε: «Αυτές οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές και το εννοώ ότι είναι δολοφονικές, ότι πεθαίνει κόσμος άδικα».  

Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία

Η Κυβέρνηση κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν τολμά να αγγίξει τον Παύλο Πολάκη που πρώτος είχε μιλήσει για «δολοφόνους». «Χαίρομαι για την αντίδραση του επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι  αποσπασματική και για αυτό ατελής, γιατί τους ίδιους χαρακτηρισμούς κάνει και ο κ. Πολάκης,  αλλά εκεί δεν κάνει κάτι» ανέφερε ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.       

«Πιάνεστε από εκφράσεις και λέξεις» υποστήριξε από την πλευρά του ο κ. Πολάκης,  ο οποίος πρόσθεσε: «Δε σας λέμε ότι πήρατε πιστόλι να σκοτώσετε κόσμο, πολιτική κριτική σας κάνουμε». 

MRB: Ποιοι Υπουργοί «σαρώνουν» σε θετικές γνώμες 

Προϋπολογισμός: Επίθεση των κομμάτων στην κυβέρνηση 

 Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδωσε «το παρών» σήμερα, στη συγκέντρωση κατά του Προϋπολογισμού στο Σύνταγμα. «Το μεγαλύτερο “όχι” πρέπει να το πει ο ίδιος ο ελληνικός λαός, δυναμώνοντας τους αγώνες του» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γ.Γ. του ΚΚΕ    

«Στο τέλος η κυβέρνηση θα μας πει ότι ο κύριος Μητσοτάκης δε γνωρίζει ότι κυβερνά», για να δικαιολογήσει τα εγκληματικά της λάθη».  

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επιμένει στη γραμμή του 2015 για εθνικό νόμισμα.  «Καλώς και να μας πετάξουν από το ευρώ. Είναι ξεκάθαρο. Εμείς ετοιμαζόμαστε για εθνικό νόμισμα».    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top