Ανδρουλάκης: Τι του είπε στο τηλέφωνο ο Αλέξης Τσίπρας

Συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Νίκο Ανδρουλάκη για την ανάδειξή του σε πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ,  ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής για τη πρωτοβουλία του να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς και κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης «για τη δραματική κατάσταση με τη πανδημία και τη κατάρρευση του ΕΣΥ».

Άφησε ένα λουλούδι στο μνήμα της Γεννηματά ο Ανδρουλάκης

Με βάση τις ίδιες πηγές, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να τα πουν από κοντά το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τη νίκη του, ενώ του ζήτησε να έχουν και κατ' ιδίαν συνάντηση το προσεχές διάστημα.

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο γιος, το σύμφωνο συμβίωσης και οι «αδυναμίες» του

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είναι βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα «με τον αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη, είπε πως αυτό που προσδοκά η κυβέρνηση είναι μία αντιπολίτευση δημιουργική με προτάσεις.

Τηλεφωνική επικοινωνία, για να τον συγχαρεί για τη νίκη του, είχε το πρωί της Δευτέρας και ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top