Γιώργος Τράγκας: «Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα»

Παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία»

Ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της υγείας του είναι το διήμερο που διανύουμε, αρχής γενομένης από σήμερα, για τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ με οξυγόνο ο Γιώργος Τράγκας

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στον Γιώργο Τράγκα χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής στην ΜΕΘ της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής κλινικής. Δεν έχει διασωληνωθεί αν και συνεχίζεται να υποστηρίζεται αναπνευστικά, καθώς το οξυγόνο του παραμένει χαμηλό.

Λαμβάνει εναλλάξ οξυγόνο από συσκευή bipap, πιέζοντας, δηλαδή, αέρα προς τους πνεύμονες και κρατώντας τους ανοιχτούς.  To επόμενο διήμερο θεωρείται κρίσιμο, ώστε να διαπιστωθεί αν ανταποκρίνεται ο οργανισμός του, καθώς στην ένατη με ενδέκατη  μέρα παρουσιάζονται συνήθως  οι επιπλοκές ή τα σημάδια βελτίωσης.

Το πρωί ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι αυτό που φοβούνται οι γιατροί είναι ότι επειδή πάσχει από ζάχαρο ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχει παρενέργειες. Κατέληξε λέγοντας «οι γιατροί τον υποστηρίζουν με οξυγόνο. Όλοι οι ασθενείς είτε ξεμπερδεύουν, είτε μπλέκουν».

Όσα είπε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top