Tσίπρας: Ο πρωθυπουργός είναι «αρνητής» της πραγματικότητας

Ο Τσίπρας ζήτησε επίταξη ιδιωτικών και στρατιωτικών ΜΕΘ

Περιοδεία στην Κοζάνη πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, επέδωσε στον πρωθυπουργό προχειρότητα και διαχειριστική ανεπάρκεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα για τα μέτρα και στις δευτερολογίες

«Έχουμε έναν πρωθυπουργό  που παρουσιάζεται σαν αρνητής της πραγματικότητας και χθες παρουσιάστηκε ως αρνητής της αναγκαιότητας ύπαρξης ΜΕΘ και ισχυρού ΕΣΥ όταν χθες μας είπε ότι είναι το ίδιο να είσαι εκτός ΜΕΘ» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Επίταξη ιδιωτικών και στρατιωτικών ΜΕΘ και προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είπε πως στο νοσοκομείο της Κοζάνης τον  Νοέμβριο, 12 διασωληνωμένοι ασθενείς νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ και από αυτούς 4 έχασαν τη μάχη με τον ιό.

Αλέξης Τσίπρας: Δίκαιη και όχι βίαιη μετάβαση 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας για το σχέδιο απολιγνιτοποίησης 


«Η  περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κινδυνεύει αν δεν πάρουμε μέτρα να γίνει μια μαύρη κηλίδα στον χάρτη. Εδώ δεν έχουμε καν σχέδιο μετάβασης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας


Οικονόμου: Δε χρειάζονται αντιπολιτευτικές κορώνες

«Δεν χρειάζονται αντιπολιτευτικές κορώνες, δε χρειάζονται διαπιστώσεις, δε χρειάζονται συνθήματα και κοινοτοπίες. Μετά  την υπέρβαση της πανδημίας θα φανεί ανάγλυφα ακόμη και στους πιο δύσπιστους. Πόσο σωστές και απαραίτητες ήταν και  είναι οι παρεμβάσεις μας» δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.
 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top