Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οριστικά χωρίς lockdown 

Τι αποφάσισε το Μαξίμου για ρεβεγιόν σε σπίτια και νυχτερινά κέντρα  

Το πώς θα γιορτάσουμε φέτος Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά και αν η κυβέρνηση σκέφτεται να επιβάλει ορισμένους περιορισμούς, αποκάλυψε  Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του Star, η κυβέρνηση αποφάσισε, οριστικά και αμετάκλητα, ότι τα φετινά Χριστούγεννα δεν πρόκειται να επιβληθεί lockdown. 

Κυβέρνηση: «Kαρότο» με δωρεάν self test μετά το «μαστίγιο» με το πρόστιμο 

Η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους πολίτες άνω των 60 ετών, που είναι και οι πιο επίφοβοι για σοβαρή νόσηση, αλλά και η απόφαση διανομής δύο δωρεάν self τεστ σε όλους για τις μέρες των γιορτών, έχουν ένα ακόμα μήνυμα: ότι φέτος τα Χριστούγεννα τόσο η οικονομική όσο και η κοινωνική δραστηριότητα θα παραμείνουν ανοιχτές. 

Το ανακοίνωσε ο Πλεύρης: Self test σε όλους ενόψει Χριστουγέννων  

Ρεβεγιόν με ανοιχτά νυχτερινά κέντρα και τραπέζια στα σπίτια χωρίς περιορισμούς

Στην κυβέρνηση είναι εν αναμονή της επιβεβαίωσης του μοντέλου που έχουν επεξεργαστεί ο κ. Τσιόδρας και οι λοιμωξιολόγοι, το οποίο μέχρι στιγμής δείχνει σταθεροποίηση και αρχή της κάμψης των δεικτών μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. 

Χριστούγεννα με δωρεάν self test για το ρεβεγιόν σχεδιάζει η κυβέρνηση!  

«Εφόσον, όμως, βαδίζουμε σε αυτή τη ρότα, αυτό σημαίνει ότι φέτος τις γιορτές θα λειτουργήσουν τα νυχτερινά κέντρα σε όλη τη χώρα, μόνο για εμβολιασμένους» διευκρίνισε ο Γ. Ευγενίδης. Παράλληλα όμως, δε θα υπάρχει κανένας περιορισμός για τα ρεβεγιόν και τα τραπέζια των γιορτών στα σπίτια, και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους. Υπάρχει ισχυρή σύσταση πάντως για test και ελεγχόμενες συναθροίσεις, για αυτό ελήφθη και η απόφαση για τη χορήγηση δωρεάν self test.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top