ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές οι έξι υποψήφιοι

«Ήρθε η ώρα το ΠΑΣΟΚ να ξαναπαίξει μπάλα» δήλωσε ο Παύλςο Χρηστίδης

Το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star για του υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ (27/11/21)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μάχη των έξι υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Μια εβδομάδα πριν στηθούν οι κάλπες, οι υποψήφιοι  «οργώνουν» την Ελλάδα. 

«Το κριτήριο είναι ποιος από τους έξι υποψηφίους έχει τη δυνατότητα να χτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό για να ξανακάνει την παράταξή μας πλειοψηφικό ρεύμα απέναντι στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1.

Λοβέρδος: Κάλεσμα σε 11 εκατομμύρια για να ψηφίσουν 

«Το δικό μου κάλεσμα [σ.σ.: για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ] απευθύνεται σε 11 εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες» ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ1 ενώ προσέθεσε ότι «πρέπει να μην υπάρχει
"ανθρωπογεωγραφία" των ψηφοφόρων».

Σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η προσέλευση στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ ψηφοφόρων ακόμα και μελών άλλων κομμάτων συνιστά «ένδειξη διεύρυνσης» της παράταξης καθώς και ότι «είναι δικό μας στοίχημα όσους έρχονται στην κάλπη μας, να τους κρατήσουμε στη δική μας κάλπη και στις βουλευτικές εκλογές».

Παπανδρέου: «Σήμερα μπορούμε ξανά να ελπίζουμε»

«Σήμερα μπορούμε ξανά να ελπίζουμε», τόνισε από την Πρέβεζα ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε σε οπαδούς και φίλους του κόμματος.
Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού είχε αναφορές στο παρελθόν λέγοντας πως η παράταξη σήκωσε βάρη που δεν της ανήκαν, ενώ προσέθεσε: «Το κάναμε πατριωτικά. Κρατήσαμε τη χώρα όρθια. Ήταν περισσότερες οι θυσίες του ελληνικού λαού από ό,τι χρειάζονταν, γιατί είχαμε απέναντί μας όχι μόνο τις αγορές, αλλά και μια Ευρώπη, που δεν ήταν αλληλέγγυα και που αναγκαστήκαμε να πιέσουμε πάρα πολύ και να παλέψουμε για να βοηθήσουνε, να στηρίξουν να μη χρεοκοπήσουμε».

Χρηστίδης: «Ήρθε η ώρα το ΠΑΣΟΚ να ξαναπαίξει μπάλα»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η πιο «βαριά φανέλλα» της ελληνικής πολιτικής ζωής και έχει έλθει η ώρα να «ξαναπαίξει μπάλα» έτσι όπως ακριβώς έπαιξε στα χρόνια που η Ελλάδα έζησε καλύτερες μέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας σήμερα στον τ/σ «ΑΝΤ1».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top